پروپوزال نقش ابعاد خلق و خو و سیستم های مغزی – رفتاری در پیش بینی اضطراب دانش آموزان
پروپوزال نقش ابعاد خلق و خو و سیستم های مغزی – رفتاری در پیش بینی اضطراب دانش آموزان |
![]() |
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 100 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 22 |
پروپوزال نقش ابعاد خلق و خو و سیستم های مغزی – رفتاری در پیش بینی اضطراب دانش آموزان
قسمتی از متن:
عنوان به زبان انگلیسی/(آلمانی، فرانسه، عربی):
تذكر: صرفاً دانشجویان رشتههای زبان آلمانی، فرانسه و عربی مجازند عنوان پایاننامه خود را به زبان مربوطه در این بخش درج نمایند و برای بقیه دانشجویان، عنوان بایستی به زبان انگلیسی ذكر شود.
The role of temperament dimensions and cerebral-behavioral systems in prediction of The anxiety in The high school students.
ب – تعداد واحد پایاننامه: 6 واحد
ج- بیان مسأله اساسی تحقیق به طور كلی (شامل تشریح مسأله و معرفی آن، بیان جنبههای مجهول و مبهم، بیان متغیرهای مربوطه و منظور از تحقیق):
اختلالات اضطرابی از جمله اختلالات جدی روانپزشکی بوده که به طور مشخص عملکرد روانی- اجتماعی زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می دهند، یک چهارم جمعیت جهان مبتلا به حداقل یک اختلال اضطرابی بوده و میزان شیوع این اختلالات10-8 درصد در اطفال و 15-9 درصد در بالغین گزارش شده است (ورن و تری ران[1]، 2004).
شواهد اخیر از نقش عوامل مزاجی در بروز و دوام اختلالات اضطرابی حمایت می کنند. مطابق مدل طرح شده به وسیله کلونینجر(1987). شخصیت دو ساختار اساسی دارد: خلق و خو(سرشت) و منش. ترکیبی از چهار بعد خلق و خوی، نوجویی، اجتناب از آسیب، وابستگی به پاداش و پشتکار و سه بعد منش خود- راهبری، همکاری و خود- فراروی شخصیت فرد را شکل می دهند.کلونینجر معتقد است که سامانه های خلق و خو در مغز دارای سازمان یافتگی کارکردی[2] متشکل از سامانه های متفاوت و مستقل از یکدیگر برای فعال سازی، تداوم، و بازداری رفتار در پاسخگویی به گروههای معینی از محرک هاست. فعال سازی رفتاری در پاسخ به محرک های نو(جدید)[3] و نشانه های پاداش و رهایی از تنبیه است. بنابراین تفاوت های فردی در چنین قابلیتی « نوجویی»[4]نامیده می شود. بازد اری رفتاری در پاسخ به محرک های تنبیه یا نبودن پاداش است.
تفاوت های فردی در قابلیت وقفه یا بازداری رفتاری[5]، آسیب پرهیزی[6] نامیده می شود. رفتاری که با پاداش تقویت می شود معمولا تا مدتی پس از قطع پاداش ادامه می یابد. کلونینجر تفاوت های فردی در تداوم پاسخ پس از قطع پاداش را پاداش – وابستگی[7] نام گذاری کرد، این ابعاد خلق و خو در تحقیقات گذشته با آسیب شناسی روانی مرتبط بوده اند.
تحقیقات جول هاو ایزومتسا[8]، (2005 ) نشان داد که بین نمرات اجتناب از آسیب با علائم افسردگی و اضطراب، رابطه معناداری وجود دارد و نمرات خود- راهبری نیز با علائم افسردگی و اضطراب ارتباط منفی داشت. نیمان[9] و همکاران، (2011) در پژوهش خود دریافتند، که آسیب پرهیزی با اختلال افسردگی و علائم افسرده کننده به میزان زیادی ارتباط مثبت دارد، همچنین نگرانی اولیه با اختلال افسردگی و علائم افسرده کننده با تاثیرات یکسانی در ارتباط است و ترس از تردید، خجالت و احساسات نیز با اختلال و علائم افسرده کننده ارتباط مثبت یکسانی دارد. لیو[10] و همکاران، (2001) در پژوهش خود به این نتیجه رسیدند که بیماران مبتلا به وسواس در بعد آسیب پرهیزی نمرات بالاتر، و در ابعاد نوجویی، وابستگی به پاداش، خود- راهبری و همکاری نمرات پایین تری نسبت به گروه بهنجار دارند (به نقل از ابوالقاسمی و همکاران، 1390).
یکی دیگر از مهم ترین عوامل مزاجی، فعالیت سیستم های مغزی- رفتاری است؛ این مدل شخصیتی، توسط «گری»[11] مطرح شده است. به اعتقاد «گری»(1995) سه سامانه مغزی وجود دارد که رفتارها و هیجان ها را کنترل می کند: (1) سامانه فعال ساز رفتاری ( BAS)[12].(2) سامانه بازداری رفتاری(BIS)[13] و (3) سامانه جنگ و گریز (FFS)[14]. این سامانه ها با وجود مستقل بودن، با یکدیگر تعامل دارند. تفاوت های فردی در کارکرد این سیستم ها و تعامل آنها، زیربنای خلق و خوی انسان را تشکیل می دهند. سیستم های فعال سازی رفتاری به محرک های شرطی پاداش و فقدان تنبیه پاسخ می دهد. سیستم بازداری رفتاری از طریق محرک های شرطی که با حذف پاداش و تنبیه همخوانی دارند و محرک های جدید یا محرک هایی که به صورت ذاتی دربرگیرنده ترس هستند تحریک می شوند. فعالیت این سیستم موجب فراخوانی حالت عاطفی اضطراب و بازداری رفتاری، اجتناب فعل پذیر، خاموشی، افزایش توجه و برپایی می گردد. سیستم ستیز/گریز به محرک های غیر شرطی آزارنده پاسخ می دهد و پاسخ های آن در غالب پرخاشگری دفاعی غیر شرطی یا رفتار گریز است. گری (1994) بر اساس نظریه سیستم های مغزی – رفتاری این فرض را مطرح ساخت که اختلالات روانپزشکی ناشی از اختلال کارکرد (بیش فعالی یا کم فعالی) یکی از سیستم ها یا تعاملات آنها می باشد. به عنوان مثال، اضطراب و افسردگی نتیجه فعالیت بیشترBIS می باشد. در حالی که به اعتقاد وی افسردگی پسیکوتیک از فعالیت کم BAS و سوء مصرف مواد از فعالیت بیشترBAS ناشی می شود.
[1] .Wern & TreeRun
2. functionally organize
3. novel Stimulis
4. novelty seeking
1. harm avoidance
2. persistence
3.reward Dependence
4. jylha & isometsa
5. Nyman
6. Lyoo
[11] .Gray
8. behavior Activating System
9 . behavior inhibition System
[14]. fight flight System
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
پروپوزال نقش ابعاد خلق و خو و سیستم های مغزی – رفتاری در پیش بینی اضطراب دانش آموزان ,
طرح تحقیقی نقش مذهب در سلامت روان
طرح تحقیقی نقش مذهب در سلامت روان |
![]() |
دسته بندی | علوم انسانی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 23 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 11 |
طرح تحقیقی نقش مذهب در سلامت روان
قسمتی از متن:
خداوند,زیارت و غیره .... می توانند از طریق ایجاد امید و تشویق به نگرش های مثبت,موجب آرامش درونی فرد شوند. باور به این كه خدایی هست كه موقعیت ها را كنترل می كند و ناظر بر عبادت كننده هاست,تا حد زیادی اضطراب مرتبط با موقعیت را كاهش می دهد. به طوری كه اغلب افراد مؤمن ارتباط خود را با خداوند مانند ارتباط با یك دوست بسیار صمیمی توصیف می كنند و معتقدند كه می توان از طریق اتكاء و توسل به خداوند,اثر موقعیت های غیر قابل كنترل را به طریقی كنترل نمود. به همین دلیل گفته می شود كه مذهب می تواند به شیوه فعالی در فرآیند مقابله مؤثر باشد. به طور كلی مقابله مذهبی,متكی بر باورها و فعالیت های مذهبی است و از این طریق در كنترل استرس های هیجانی وناراحتی های جسمی به افراد كمك می كند. داشتن معنا و هدف در زندگی,احساس تعلق داشتن به منبعی والا,امیدواری به كمك و یاری خداوند در شرایط مشكل زای زندگی,برخورداری از حمایت های اجتماعی,حمایت روحانی و ..... همگی از جمله منابعی هستند كه افراد مذهبی با برخورداری از آنها می توانند در مواجهه با حوادث فشارزای زندگی,آسیب كمتری را متحمل شوند.
مذهب می تواند در تمامی عوامل,نقش مؤثری در استرس زایی داشته باشد و در ارزیابی موقعیت,ارزیابی شناختی فرد,فعالیت های مقابله,منابع حمایتی و .... سبب كاهش گرفتاری روانی شود. بر این اساس,مدتها است كه تصور می شود بین مذهب و سلامت روان ارتباط مثبتی وجود دارد و اخیراً نیز روانشناسی مذهب,حمایت های تجربی زیادی را در راستای این زمینه فراهم آورده است . ویتر و همكاران او نشان دادند كه 20 تا 60 درصد متغیرهای سلامت روانی افراد بالغ,توسط باورهای مذهبی تبیین می شود. در مطالعه دیگری,ویلتیز و كریدر نشان دادند كه در یك نمونه 1650 نفری با میانگین سنی 50، نگرش های مذهبی با سلامت روانی رابطه مثبتی دارند. به علاوه مذهبی بودن با رضایت زناشویی در مردان و زنان و رضایت شغلی در مردان مرتبط بود.
بر اساس مطالعات انجام شده دیگر,بین مذهبی بودن و معنا دار بودن زندگی و سلامت روانی ارتباط نزدیكی وجود دارد. در یك بررسی كه 836 بزرگسال با میانگین 4/ 73 سال شركت داشتند، معلوم شد كه بین سه شاخص مذهبی بودن ( فعالیت های مذهبی غیر سازمان یافته و فعالیت های مذهبی سازمان یافته ) و روحیه داشتن و دلگرمی به زندگی,همبستگی مثبتی وجود دارد . به علاوه اسپیكا و همكارانش,36 مطالعه تجربی در مورد مرگ و درگیری مذهبی را مرور كردند و نتیجه گرفتند كه ایمان قوی تر,یا معتقد بودن به زندگی بعد از مرگ با ترس كمتر از مرگ همبستگی دارد. همچنین افرادی كه نمره بالاتری در شاخص مذهب درونی داشتند,ترس كمتری را از مرگ گزارش كردند.
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
طرح تحقیقی نقش مذهب در سلامت روان ,
پایان نامه ارتباط بین فعالیت و میزان افشای اطلاعات در صورت های مالی شرکت های بورس تهران
پایان نامه ارتباط بین فعالیت و میزان افشای اطلاعات در صورت های مالی شرکت های بورس تهران |
![]() |
دسته بندی | حسابداری |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 442 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 128 |
پایان نامه ارتباط بین فعالیت و میزان افشای اطلاعات در صورت های مالی شرکت های بورس تهران
چكیده:
نقش اصلی گزارشگری مالی، انتقال اثربخش اطلاعات به افراد برون سازمانی به روشی معتبر و به موقع است، که این امر در سایه شفافیت گزارشگری و افشا با کیفیت اطلاعات مالی تحقق می یابد. مرور مطالعات گذشته نشان می دهد شفافیت و کیفیت افشای اطلاعات مالی واحدهای اقتصادی ، تاثیرات مهمی بر استراتژی های سرمایه گذاران گذاشته است. این تحقیق، به بررسی رابطه بین میزان افشاء در صورتهای مالی شركتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران با نسبتهای متداول فعالیت (شاخصهای استفاده از داراییها) می پردازد.
در مرحله اول، به منظور تعیین میزان افشا صورت های مالی كه در این تحقیق در راستای تعیین مقدار متغیر وابسته لازم است چك لیست كفایت افشاء براساس استانداردهای حسابداری ایران تنظیم و برای هر شرکت یک نمره یا شاخص افشا تعریف شود. در مرحله دوم متداولترین نسبتهای فعالیت (شاخصهای استفاده از داراییها) یعنی نسبت فروش به سرمایه در گردش، نسبت فروش به داراییهای ثابت ، نسبت فروش به كل داراییها و نسبت فروش به حقوق صاحبان سهام (ارزش ویژه) محاسبه و استخراج گردید. سپس در این تحقیق از تحلیل رگرسیونی مقطعی بر اساس داده های تابلویی جهت بررسی رابطه بین میزان افشاء در صورتهای مالی با نسبتهای متداول فعالیت در سال های 1382 لغایت 1387 استفاده شده است. نمونه تحقیق شامل 65 شرکت پذیرفته شده در بورس تهران در بازه زمانی 5 ساله می باشد.
یافته ها نشان می دهد به طور کلی بین میزان افشاء در صورتهای مالی شركتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران با نسبتهای متداول فعالیت رابطه معناداری وجود دارد.
مقدمه:
حسابداری یک سیستم اطلاعاتی است. این سیستم اطلاعاتی به عنوان زیر مجموعه سیستم های اطلاعاتی مدیریت ، وظیفه پردازش داده های مالی را به عهده دارد. اگرچه استفاده کننده بخش عمده ای از محصولات این سیستم اطلاعاتی ، مدیریت یک واحد اقتصادی است ، اما مدیریت بنا به وظایف و مسئولیتهایی که در قبال گروه های مختلف استفاده کنندگان اطلاعات مالی دارد و همچنین بنا برالزامات قانونی یا درخواست های طرفهای تجاری یا تامین کنندگان مالی واحدهای اقتصادی ، اطلاعات مختلفی را در اختیار استفاده کنندگان خارج از واحدهای اقتصادی قرار می دهد. گزارشهای مالی سالانه از مهمترین محصول سیستم های اطلاعاتی حسابداری است که برای گروه های مختلفی از استفتده کنندگان خارجی اطلاعات مالی ، در چهارچوب مشخصی ارائه می شود (عرب مازاریزدی ،1374، 58)[1].
براساس نظر هیئت استانداردهای حسابداری مالی تصمیمات سرمایه گذاران واعتباردهندگان واستفاده آنها از اطلاعات دارای گستردگی بسیار بیشتری نسبت به سایر گروه های خارجی می باشد وبه همین دلیل تصمیمات آنها دارای تاثیرات عمده ای در تخصیص منابع اقتصادی یک کشور است (هیأت استانداردهای حسابداری مالی آمریكا،1978، 30)[2].
ازآنجائیکه سرمایه گذاران و اعتبار دهندگان دو گروه اصلی برون سازمانی استفاده کنندگان اطلاعات مالی بشمار می روند وتهیه و فراهم کردن اطلاعات مربوط برای این دو گروه یکی از رسالت های اصلی مدیریت و سیستم های حسابداری می باشد ، لذا توجه ویژه به نوع نیازهای اطلاعاتی این افراد ضرورت دارد.
با توجه به اینکه استفاده کنندگان مزبور گزارشهای مالی را به عنوان یکی از منابع اصلی اطلاعات مالی در مورد واحد های اقتصادی ملاک تصمیم گیری قرار می دهند ، بنابراین گزارشگری مالی براساس نظر هیئت استاندارد های مالی باید اطلاعاتی را فراهم سازد که برای سرما یه گذاران و اعتبار دهندگان بالفعل و بالقوه و سایر استفاده کنند گان در تصمیم گیری های سرمایه گذاری و اعطای اعتبار وسایر تصمیمات مشابه مفید واقع شود ( همان منبع،30)3.
گزاشگری مالی تخصیص منابع سرمایه در یک شرکت تجاری و قابلیت سوددهی آن را افشا می نماید. بدیهی است اصل افشا به عنوان یکی از اصول حسابداری ، کلیه واقعیت های با اهمیت و مربوط در رابطه با رویدادها و فعالیتهای واحد تجاری را بیان می نماید.
اصل افشا ایجاب می نماید که صورت های مالی به گونه ای تهیه و ارائه شود که از لحاظ اهداف مربوط در صورت های مالی به گونه ایست که ازیک طرف امکان اتخاذ تصمیمات آگاهانه برای استفاده کنندگان را فراهم نموده و از طرف دیگر باعث گمراهی آنان نشود.
محققین در حوزه افشاء گزارشگری مالی به منظور سنجش میزان افشاء و تاثیر آن بر تصمیمات سرمایهگذاران از انواع مختلفی از عوامل تاثیرگذار برافشاء اطلاعات مالی بهرهبردهاند. سیر تاریخی تحقیقات صورت گرفته در حوزه افشاء اطلاعات مالی نشان میدهد كه این عوامل در چهار حوزه كلی شامل حوزه اول استفاده از متغیرهای تراز نامهای (متغیرهای مرتبط به حجم و فعالیت شركتها) و رابطه آن با كفایت افشاء اطلاعات مالی حوزه دوم، رابطه بین متغیرهای سود و زیانی (عملکردی)با سطح افشای گزارشگری مالی ، حوزه سوم تركیبی از متغیرهای سود و زیانی و ترازنامهای برای سنجش میزان افشای گزارشگری مالی شركت ها و حوزه آخر رابطه بین متغیرهای كیفی و متغیرهایی غیر از متغیرهای فوقالذكر مانند ماهیت و نوع صنعت، نوع موسسه حسابرسی كننده، اعضای حرفهای و غیر حرفهای هیئت مدیره، وجود یا عدم وجود سهامدار نهادی با میزان افشای گزارشگری مالی قابل تقسیمبندی هستند . اما در این پژوهش سعی خواهد شد با توجه به تمامی موارد ذكر شده فوق و در بخش پیشینه تحقیق، صرفاً از شاخصهای سنجش بكارگیری دارایی ها به ویژه نسبتهای فعالیت شركتها برای بررسی سطح افشاء گزارشگری مالی استفاده شود
[2] . Financial Accounting Standards Board (FASB),1978,30
فهرست
چكیده: 1
مقدمه: 2
فصل اول: كلیات تحقیق
1-1 مقدمه 5
2-1 تاریخچه مطالعاتی. 5
3-1 بیان مسأله تحقیق. 7
4-1چارچوب نظری تحقیق. 8
5-1 فرضیه های تحقیق. 10
6-1 اهمیت و ضرورت تحقیق. 10
7-1 اهداف تحقیق. 11
8-1 حدود مطالعاتی. 12
1-8-1 قلمرو مکانی تحقیق. 12
2-8-1 قلمرو زمانی تحقیق. 13
3- 8-1 قلمرو موضوعی تحقیق. 13
9-1- تعریف واژه ها و اصطلاحات تحقیق. 13
فصل دوم: مروری بر ادبیات تحقیق
1-2 مقدمه 15
2-2- تعاریف مختلف افشا 16
3-2- اصل افشا 16
4-2- پرسش های اساسی مطرح شده در حوزه افشا (مبانی نظری) 17
1-4-2- اطلاعات مالی برای چه اشخاصی افشا میگردد؟ 18
2-4-2- هدف از افشای اطلاعات مالی چیست؟ 20
3-4 -2- چه میزان از اطلاعات لازم است افشا شود؟ 21
4-4 -2- چگونه اطلاعات مالی باید افشا شود؟ 24
1-4 -4- 2- شكل و ترتیب صورتهای مالی اساسی. 26
2-4 -4- 2- اصطلاحات و ارائه جزئیات.. 29
3-4-4- 2- گزارش حسابرس مستقل. 30
4-4 -4- 2-گزارش هیأت مدیره 30
5-4 -2- خصوصیات كیفی مرتبط با ارائه اطلاعات چگونه باشد؟ 31
5 - 2 - عملکرد 32
1-5-2- مقدمه 32
6-2- انواع نسبت های مالی. 35
1-6-2- نسبت های فعالیت (شاخص های بكارگیری دارایی ) 36
7-2- کفایت گزارشگری (افشا) و نسبت های مالی. 37
8-2- پیشینه داخلی و خارجی تحقیق. 38
1-8-2- مطالعات خارجی. 38
2-8-2- مطالعات داخلی. 52
فصل سوم: روش اجرای تحقیق
1-3 مقدمه 61
2-3- فرضیه های تحقیق. 62
1-2-3- فرضیه اصلی تحقیق : 62
2-2-3- فرضیه ی فرعی تحقیق : 62
3-3 مدل تحقیق. 63
4-3 شیوه اندازه گیری متغیرها 64
5-3 روش تحقیق. 65
6-3- متغیر های مورد بررسی. 66
7-3- مدل های مورد استفاده برای آزمون فرضیه ها 68
8-3- دلایل انتخاب متغیرها 70
9-3- جامعه آماری و روش نمونه گیری. 70
9-3- روشهای جمعآوری اطلاعات و دادهها 71
1-9-3- منبع اطلاعات.. 71
2-9-3- آماده سازی اطلاعات.. 72
10-3- روش شناختی تحقیق (تجزیه و تحلیل داده ها) 72
1-10-3- مدل های داده های تابلویی. 73
2-10-3- آزمون لیمر (معنی داربودن اثرات فردی) 73
3-10-3- آزمون هاسمن. 75
4-10-3- فروض مدل رگرسیون خطی کلاسیک... 75
1-4-10-3- نرمال بودن خطاها 76
2-4-10-3- ناهمسانی واریانس.. 76
3-4-10-3- هم خطی. 76
4-4-10-3- عدم وجود خود همبستگی بین ها: 77
5-10-3- آزمون مانایی. 78
6-10-3 آزمونهای آماری و معیارهای استفاده شده به منظور مقایسه مدل های تحقیق. 79
1-6-10-3- ضریب تعیین تعدیل شده 79
2-6-10-3- آماره F رگرسیون. 80
7-10-3- نرم افزارهای تجزیه و تحلیل. 80
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل دادهها
1-4 مقدمه 82
2-4- تحلیل توصیفی داده ها 82
3-4- مراحل تخمین مدل به وسیله دادههای تابلویی. 84
1-3-4- آزمون F لیمر( بررسی همسانی عرض از مبدأ های مقاطع ) 85
2-3-4- آزمون هاسمن ( انتخاب بین اثرات ثابت و تصادفی ) 86
4-4- بررسی فروض کلاسیک رگرسیون. 87
5-4- آزمون مانایی متغیرها 88
6-4- آزمون فرضیه های تحقیق. 88
1-6-4- آزمون فرضیه فرعی اول. 89
2-6-4- آزمون فرضیه فرعی دوم 91
3-6-4- آزمون فرضیه فرعی سوم 92
4-6-4- آزمون فرضیه فرعی چهارم 93
5-6-4- آزمون فرضیه اصلی تحقیق. 94
فصل پنجم: نتیجهگیری و پیشنهادات
1-5 مقدمه 98
2-5- بحث و نتیجه گیری. 98
1-2-5- نتیجه گیری پیرامون فرضیه فرعی اول. 99
2-2-5- نتیجه گیری پیرامون فرضیه فرعی دوم 100
3-2-5- نتیجه گیری پیرامون فرضیه فرعی سوم 101
4-2-5- نتیجه گیری پیرامون فرضیه فرعی چهارم 101
5-2-5- نتیجه گیری پیرامون فرضیه اصلی تحقیق. 102
3-5- پیشنهادها 104
1-3-5- پیشنهادهای کاربردی ناشی از نتایج تحقیق. 105
2-3-5- پیشنهادهایی برای تحقیق های آتی. 105
4-5- محدودیت ها 106
پیوست ها
جدول مربوط به صنایع و نام شركت های نمونه آماری. 108
منابع و ماخذ
منابع فارسی: 110
منابع لاتین: 111
منابع اینترنتی: 114
چکیده انگلیسی: 115
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
پایان نامه ارتباط بین فعالیت و میزان افشای اطلاعات در صورت های مالی شرکت های بورس تهران ,
پایان نامه نقش کیفیت اقلام تعهدی بر وجه نقد نگهداری شده توسط شرکتهای صنایع خودروسازی و صنایع مواد غذایی
پایان نامه نقش کیفیت اقلام تعهدی بر وجه نقد نگهداری شده توسط شرکتهای صنایع خودروسازی و صنایع مواد غذایی |
![]() |
دسته بندی | حسابداری |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 695 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 124 |
پایان نامه نقش کیفیت اقلام تعهدی بر وجه نقد نگهداری شده توسط شرکتهای صنایع خودروسازی و صنایع مواد غذایی
چكیده:
در سال های اخیر در ادبیات مالی دنیا درباره کیفیت اقلام تعهدی و بررسی آثار آن تحقیقات متعددی صورت پذیرفته است . و این که متغیر مورد اشاره می تواند آثار موثری بر دیگر جریانات حسابداری و ادبیات مالی داشته باشد مورد توجه قرار گرفت . به همین منظور در تحقیق حاضر به بررسی کیفیت اقلام تعهدی و تعیین نقش آن بر میزان وجه نقد نگهداری شده توسط شرکت ها پرداخته شده است.همچنین در این تحقیق تلاش شده است که آثار هر یک از عوامل تعیین کننده بر کیفیت اقلام تعهدی به تنهایی بر وجه نقد مورد آزمون قرار گیرد.هدف اصلی این پایان نامه بررسی تاثیرکیفیت اقلام تعهدی بر وجه نقد نگهداری شده توسط شرکت های فعال در صنعت خودروسازی و مواد غذایی بورس اوراق بهادار تهران است. در راستای این هدف ، تعداد 44 شرکت که اطلاعات مورد نیاز برای دوره مالی 80-86 در مورد آنها قابل دسترسی بود انتخاب شدند،و با استفاده از مدل دیچا ودیچو کیفیت اقلام تعهدی بدست آمده و سپس میزان تاثیر آن بر وجه نقد نگهداری شده توسط شرکت ها با استفاده از تکنیک های آماری رگرسیون چند متغیره و ضریب همبستگی پیرسون مورد آزمون قرار گرفته شده است .یافته های پژوهش حاکی از آن است که کیفیت اقلام تعهدی با میزان وجه نقد رابطه معنی داری داشته، بدینگونه هرچه کیفیت اقلام تعهدی بیشتر باشد وجه نقد نگهداری شده در شرکت کمتر میباشد.همچنین در فرضیه های فرعی تایید شد که هر یک از عوامل موثر بر کیفیت اقلام تعهدی در مدل دیچاوو دیچو رابطه معنی داری با میزان وجه نقد نگهداری شده در شرکت دارد.
مقدمه:
در جامعه رقابتی امروز بنگاه های اقتصادی موفق هستند که برای آینده خود برنامه ریزی داشته باشند.امروزه دغدغه بنگاه های اقتصادی رسیدن به حداکثر استفاده از منابع در دسترس جهت برنامه ریزی های کوتاه و بلند مدت خود می باشد.یکی از عوامل موثر در تصمیم گیری،اطلاعات مناسب و مرتبط باموضوع تصمیم است.
وجوه نقد از منابع مهم و حیاتی هر واحد اقتصادی است .در بسیاری از تصمیمات مالی،مدل های ارزش گذاری اوراق بهادار،روش های ارزیابی طرح های سرمایه ای و غیره،کیفیت اطلاعات حسابداری ارائه شده نقش محوری دارند.
در چارچوب حسابداری مالی که تعیین کننده هدف های گزارشگری مالی است ، توجه خاصی به کیفیت اطلاعات حسابداری(اقلام تعهدی) و جریانهای نقدی مبذول شده است.در بیانیه مفاهیم حسابداری مالی شماره یک هیأت تدوین استاندارهای حسابداری مالی [1] بیان شده است که:
«یکی ازهدف های گزارشگری مالی فراهم آوردن اطلاعاتی است که سرمایه گذاران ، اعتبار دهندگان و سایر استفاده کنندگان بالفعل و بالقوه را در برآورد مبلغ ، زمان و مخاطره دریافت های آینده یاری رساند.» لذا با توجه به مبانی نظری موجود که برخی از آنها در بالا بیان شده است، بررسی نقش کیفیت اطلاعات حسابداری (اقلام تعهدی) در کاهش عدم تقارن اطلاعات و چگونگی تاثیر آن بر تصمیمات سرمایه گذاران،در نتیجه کاهش مخاطرات واحد های اقتصادی وتغییر وجه نقد نگهداری شده توسط شرکتها میتواند مورد توجه قرار گیرد.
[1]-Financial Accounting Standards Board (FASB)
فهرست
چكیده: 1
مقدمه: 2
فصل اول: كلیات تحقیق
1-1 مقدمه 4
2-1 بیان مساله 5
3-1 تاریخچه موضوع تحقیق. 6
4-1 اهمیت و ضرورت موضوع تحقیق. 7
5-1 اهداف تحقیق. 8
6-1 چارچوب نظری تحقیق. 8
7-1 فرضیه های تحقیق. 11
8-1 متغیر های عملیاتی تحقیق. 12
9-1 تعریف واژه ها و اصطلاحات.. 13
فصل دوم: مروری بر ادبیات تحقیق
1-2 مقدمه 16
2-2 حسابداری تعهدی. 17
3-2 اقلام تعهدی. 17
4-2 اهمیت اقلام تعهدی. 18
5-2 سود حسابداری. 19
6-2 استفاده کنندگان از اطلاعات مالی و کیفیت سود 20
7-2 کیفیت اقلام تعهدی. 20
8-2 مدیریت سود 21
9-2 اطلاعات حسابداری و گزارشگری مالی. 22
10-2 عمده ترین اهداف گزارشگری مالی. 23
11-2 ارتباط وجه نقد با سود 24
12-2 سود(کیفیت حسابداری) به عنوان وسیله ای برای پیش بینی. 25
13-2 ارتباط بین اهداف حسابداری و وجه نقد 26
14-2 اهمیت فوق العاده جریانهای نقدی عملیاتی. 26
15-2 تاریخچه صورت وجه نقد 27
16-2 وجه نقد و چارچوب نظری. 29
18-2 مدیریت نقدینگی ، توانایی واریز بدهی ها و انعطاف پذیری. 32
19-2 اهمیت جریان های نقدی. 33
20-2 تحقیقات انجام شده در داخل کشور. 34
21-2 تحقیقات انجام شده در خارج از کشور. 36
فصل سوم: روش اجرای تحقیق. 38
1-3 مقدمه 39
2-3 روش تحقیق. 39
3-3 جامعه مطالعاتی. 40
4-3 قلمرو تحقیق. 41
5-3 مدل تحلیلی تحقیق و شیوه اندازه گیری متغیرها 41
6-3 روش و ابزار گرد آوری اطلاعات.. 48
1-7-3 تحلیل همبستگی پیرسون و رگرسیون ساده خطی. 48
2-7-3 روش همبستگی گشتاوری (پیرسون): 50
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل دادهها
1-4 مقدمه 56
2-4 شاخص های توصیفی متغیرها 56
3-4 تجزیه و تحلیل فرضیه های تحقیق. 61
1-3-4 بررسی فرض نرمال بودن متغیرها: 61
2-3- 4 خلاصه تجزیه وتحلیل ها به تفکیک هرفرضیه به شرح ذیل بیان می شود: 62
4-4 خلاصه نتایج آزمون فرضیه ها 86
5-4 مدل كلی تحقیق با حضور متغیر مستقل و متغیر های كنترلی. 87
فصل پنجم: نتیجهگیری و پیشنهادات
1-5 مقدمه 94
2-5 ارزیابی و تشریح نتایج آزمون فرضیه ها طبق شرایط متغیرها 94
1-2-5 فرضیه اصلی تحقیق : 94
2-2-5 فرضیه فرعی دوم : 96
3-2-5 فرضیه فرعی سوم : 96
4-2-5 فرضیه فرعی چهارم : 97
3-5 نتیجه گیری کلی تحقیق. 97
4-5 پیشنهادها 99
1-4-5 پیشنهادهایی مبتنی بر یافته های تحقیق. 99
2-4-5 پیشنهادهایی برای تحقیق های آتی. 100
5-5 محدودیت های تحقیق. 100
پیوست ها
پیوست ااف : نام شركت های نمونه آماری صنایع مواد غذایی. 102
پیوست ب : نام شركت های نمونه آماری صنایع خودروسازی. 104
منابع و ماخذ
منابع فارسی: 106
منابع لاتین: 108
منابع اینترنتی: 110
چکیده انگلیسی: 111
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
پایان نامه نقش کیفیت اقلام تعهدی بر وجه نقد نگهداری شده توسط شرکتهای صنایع خودروسازی و صنایع مواد غ,
پایان نامه تحلیل عملیات روانی علیه جوانان کشور در سال 1386 و ارائه راهبردهای مقابله با آنها
پایان نامه تحلیل عملیات روانی علیه جوانان کشور در سال 1386 و ارائه راهبردهای مقابله با آنها |
![]() |
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 318 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 228 |
پایان نامه تحلیل عملیات روانی علیه جوانان کشور در سال 1386 و ارائه راهبردهای مقابله با آنها
مقدمه
در تمامی جوامع بشری جوانان از سرمایه های اصلی و كارآمد كشور به حساب آمده و به عنوان آینده سازان جامعه همواره مورد توجه مسئولان و سردمداران بوده اند. در كشور عزیز اسلامی ایران نیز جوانان برمند اسلام چه در صحنه انقلاب و چه در صحنه های حماسه آفرین 8 سال دفاع مقدس نقش به سزائی را ایفاء نموده و همانند جوانان صدر اسلام، یاری كننده رسول مكرم اسلام بوده و بنای حكومت نبوی را با تلاش و توان جوانی خویش به ثمر رسانده و همواره در كنار حضرات معصومین ثمره وجودی اسلام را حفظ کرده اند و هم اكنون نیز با ندای لبیك خویش به مقام عظمای ولایت، سردمدار بر افراشتن پرچم اقتدار اسلام ناب محمدی در عرصه سیاست جهانی می باشند و اقتدار نظام اسلامی را حافظ بوده و خواهند بود .
در واقع، عملیات روانی که مفهوم اصلی این تحقیق است، از مفاهیمی است كه تا به حال تعاریف متعدد و گوناگونی براساس شرایط استفاده از آن ارائه شده است. صلاح نصر از نویسندگان مصری در تعریف عملیات روانی میگوید: عملیات روانی همان جنگ كلمه و عقیده است، خواه به صورت مخفی، آشكار، شفاهی و یا كتبی باشد. اساساً سلاحی است كه به انسان و عقل او توجه دارد و هرگاه امكان برقراری ارتباط عاطفی با مخاطب را داشته باشد میتواند به اعماق او نفوذ كند.
با قدری تامل در حجم برنامههای منتشر شده توسط رسانه های بیگانه كه با توجه به محتوای برنامهها، سابقه و دستاندركاران آنها، هیچ كدام دوست و حامی منافع ملت ایران محسوب نمیشوند، میتوان به ادراكی از علت این موضوع رسید. رسانه های بیگانه درتلاش مذبوحانه برای سیاه جلوه دادن ایران اسلامی و ناامید كردن جوانان از شرایط موجود و آینده روشن میباشند.
هر چند در عدم درستی این رسانه ها و سرمایهگذاران و هستههای اصلی آنها با ایران اسلامی شكی نیست اما به نظر میرسد كه نمایاندن مطامع ومنافعی كه این دستگاهها خبر پراكنی در پی آن هستند ونیز اثبات اهداف مزدورانه آنها چندان سهل وآسان نیست.
بیان مسئله:
دشمن در برنامه ریزی میان مدت و درازمدت خود با تكیه بر تخریب نسل جوان كشور سعی می كند تا با ترویج اقسام فساد و فحشاء و سرگرم كردن آنها به امور از پیش پا افتاده ، جوانان را از پرداختن به رسالت اصلی خود بازدارد و آنها را به عناصری لاابالی ، بی تفاوت و بی اراده تبدیل كند تا از جوانان به عنوان ابزاری بر علیه منافع كشور خودشان استفاده نماید . دشمن با سوء استفاده از شرایط سنی و خصوصیات روحی و روانی جوانان سعی می كنند آنها را آلت دست خود در بازی های سیاسی قرار داده و بر علیه آرمانهای ملی كشور خود بشوراند .
دشمنان جهت دستیابی به اهداف فوق از روشهای مختلفی از جمله تاثیر گذاری بر افكار عمومی جوانان از طریق استفاده از امكانات و ابزارهای تبلیغاتی بهره خواهند گرفت .
شایان توجه است که در هرشبانه روز، رسانه ها ،خبرگزاریها و رادیو های وابسته به دشمنان انبوهی از اخبار را منتشر می نمایند . بعنوان مثال در هر شبانه روز بیش از 2460 دقیقه برنامه فارسی فقط از رادیوهای بیگانه در فضای كشورمان پخش می شود . با توجه به محتوای برنامه ها و سابقه دست اندركاران آنها، هیچكدام دوست و حامی منافع ملت ایران محسوب نمی شوند و قصد تضعیف نظام اسلامی را از طریق سست کردن اعتقادات و ارزشهای قشر جوان دارند. زیرا که جوانان، همواره مهمترین نقش را در توسعه پایدار یک کشور دارند .
رسانههای غربی با دست یازییدن به ظرایف تهیه، تنظیم ونشر خبر و دیگر عوامل نشر اندیشه شفاهی از جمله گزارش، مصاحبه و... در تلاشند تا در میان جوانان ایران اسلامی جایگاهی مناسب برای خود ایجاد كنند و در دراز مدت با تاثیرات خود بر قشر جوان مایه دلسردی آنان را در خصوص دین و كشور مهیا نمایند.
از طرف دیگر، از آنجایی كه مقاصدی كه این دستگاه های سخن پراكنی و خبرگزاریها تعقیب می كنند و همچنین اهداف تبلیغی آنها، بخصوص در زمینه امور جوانان، تا كنون مورد مطالعه دقیق واقع نشده است ؛ در واقع، این موضوع مسئله ای است که در این پژوهش برآنیم به رفع آن مبادرت ورزیم.
اهمیت و ضرورت تحقیق:
از آنجایی كه قدرت رسانه ای کشورهای بیگانه بیشتر از قدرت رسانه ای کشورمان می باشد و با توجه به قدرت اثرگذاری رسانه ها بر افکار عمومی و به ویژه اثرات مخرب عملیات روانی ای که از طریق رسانه ها صورت می گیرد، به نظر میرسد که جهت هدایت جوانان خود و خنثی كردن توطئه های دشمن، در درجه اول نیازمند شناخت نوع عملیات و اهداف آنها می باشیم که بدین دلیل تحقیقی مهم جهت مدیریت جوانان کشور در راهی صحیح می باشد.
از طرف دیگر، با توجه به لزوم توسعه مادی و معنوی پایدار کشور، برنامه ریزی صحیح و استفاده از این نیروی عظیم جوانی در ساختن ایرانی آباد موضوعی مهم به شمار می آید. در واقع، در راستای این موضوع نیز، ضرورت مطالعه و شناخت دقیق محورهای عملیات روانی دشمن به منظور خنثی نمودن این نوع عملیات و متقابلا كشف فرصت ها و راهبردهای عملیات روانی خودی نمایان می شود.
اهداف تحقیق:
این طرح، در راستای بررسی و تحلیل عملیات روانی علیه جوانان کشور و ارائه راهبردهای مقابله، اهداف زیر را دنبال می کند :
1- مشخص نمودن محورهای عملیات روانی دشمن و دسته بندی تبلیغات جهت دار آنها پیرامون نسل جوان ایرانی
2- شناخت مهمترین موضوعات تحلیلی مرتبط با جوانان ایرانی در رسانه های بیگانه
3- كشف فرصتهای عملیات روانی خودی مرتبط با موضوع جوانان
4- شناخت نقاط قوت و آسیب ها در زمینه قشر جوان كشور
5- كشف راهبردهای عملیات روانی خودی مرتبط با موضوع جوانان
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
پایان نامه تحلیل عملیات روانی علیه جوانان کشور در سال 1386 و ارائه راهبردهای مقابله با آنها ,
پایان نامه امنیت دیجیتالیSSL
پایان نامه امنیت دیجیتالیSSL |
![]() |
دسته بندی | فناوری اطلاعات |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 612 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 80 |
پایان نامه امنیت دیجیتالیSSL
قسمتی از متن:
امضای دیجیتال و امنیت دیجیتالی چیست ؟
امضای [[دیجیتال]] برای فایل های اطلاعاتی همان كار را انجام می دهد كه امضای شما بر روی سند كاغذی انجام می دهد.امضای دیجیتال و امضای دستنویس هر دو متكی بر این واقعیت هستند كه پیداكردن دو نفر با یك امضا تقریباً غیرممكن است. باامضای دیجیتال اصل بودن و صداقت یك پیغام یا سند و یا فایل اطلاعاتی تضمین میشود. به منظور ایجاد امضای دیجیتال از یک [[الگوریتم ریاضی]] به منظور ترکیب اطلاعات در یک کلید با [[اطلاعات]] پیام ، استفاده می شود . ماحصل عملیات ، تولید رشته ای مشتمل بر مجموعه ای از حروف و اعداد است .یک امضای دیجیتال صرفا" به شما نخواهد گفت که " این شخص یک پیام را نوشته است " بلکه در بردارنده این مفهوم مهم است که : "این شخص این پیام را نوشته است " .
از نگاهی دیگر یک گواهینامه دیجیتالی یک فایل دیجیتالی است که به صورت رمزگذاری شده ای حاوی اطلاعاتی از قبیل کلید عمومی و سایر اطلاعات دارنده خود است. دارنده می تواند یک شخص، یک شرکت، یک سایت و یا یک نرم افزار باشد. مانند یک گواهینامه رانندگی که عکس صاحب خود را به همراه سایر اطلاعات در مورد دارنده آن، شامل می شود، یک گواهینامه دیجیتالی نیز یک کلید عمومی را به اطلاعاتی در مورد دارنده آن متصل می کند.در کلام دیگر، گواهینامه دیجیتالی آلیس، تصدیق می کند که کلید عمومی به او و تنها او تعلق دارد. به همراه کلید عمومی، یک گواهینامه دیجیتالی حاوی اطلاعاتی در مورد شخص حقیقی یا حقوقی دارنده آن می باشد، که برای شناسایی دارنده، و (بر این اساس که گواهینامه ها محدود می باشند)، تاریخ ابطال آنرا نمایش می دهد.
دفاتر ثانویه مطمئن صادر کننده گواهینامه، هویت شخص دارنده گواهینامه را قبل از آنکه تصدیق کنند، چک می کنند .بخاطر اینکه گواهینامه دیجیتالی اکنون یک فایل اطلاعاتی کوچک است، اصل بودن آن توسط امضای دیجیتالی خودش قابل بررسی است لذا به همان صورتی که یک امضای دیجیتالی را تایید می کنیم به همان صورت از صحت امضای دیجیتالی به اصل بودن گواهینامه پی خواهیم برد.
گواهینامه دیجیتالی چیست و چرا ما به یکی نیاز داریم؟
اجازه دهید برای پاسخ به سوال فوق ، سوالات دیگری را مطرح کنیم ! • برای تشخیص و تائید هویت فرد ارسال کننده یک نامه الکترونیکی از چه مکانیزم هائی استفاده می شود؟ • فرض کنید یک نامه الکترونیکی از یکی از دوستان خود دریافت داشته اید که از شما درخواست خاصی را می نماید ، پس از مطالعه پیام برای شما دو سوال متفاوت مطرح می گردد : الف ) آیا این نامه را واقعا" وی ارسال نموده است ؟ ب ) آیا محتوای نامه ارسالی واقعی است و وی دقیقا" همین درخواست را داشته است ؟ • آیا وجود هر نامه الکترونیکی در صندوق پستی ، نشاندهنده صحت محتوا و تائید هویت فرد ارسال کننده آن است ؟ سوءاستفاده از آدرس های Email برای مهاجمان و ویروس ها به امری متداول تبدیل شده است و با توجه به نحوه عملکرد آنان در برخی موارد شناسائی هویت فرد ارسال کننده یک پیام بسیار مشکل و گاها" غیرممکن است . تشخیص غیرجعلی بودن نامه های الکترونیکی در فعالیت های تجاری و بازرگانی دارای اهمیت فراوانی است . یک نامه الکترونیکی شامل یک امضای دیجیتال، نشاندهنده این موضوع است که محتوای پیام از زمان ارسال تا زمانی که به دست شما رسیده است ، تغییر نکرده است . در صورت بروز هر گونه تغییر در محتوای نامه ، امضای دیجیتال همراه آن از درجه اعتبار ساقط می شود .
یک گواهینامه دیجیتالی یک فایل دیجیتالی است که به صورت رمزگذاری شده ای حاوی اطلاعاتی از قبیل کلید عمومی و سایر اطلاعات دارنده خود است. دارنده می تواند یک شخص، یک شرکت، یک سایت و یا یک نرم افزار باشد. مانند یک گواهینامه رانندگی که عکس صاحب خود را به همراه سایر اطلاعات در مورد دارنده آن، شامل می شود، یک گواهینامه دیجیتالی نیز یک کلید عمومی را به اطلاعاتی در مورد دارنده آن متصل می کند.
در کلام دیگر، گواهینامه دیجیتالی آلیس، تصدیق می کند که کلید عمومی به او و تنها او تعلق دارد. به همراه کلید عمومی، یک گواهینامه دیجیتالی حاوی اطلاعاتی در مورد شخص حقیقی یا حقوقی دارنده آن می باشد، که برای شناسایی دارنده، و (بر این اساس که گواهینامه ها محدود می باشند)، تاریخ ابطال آنرا نمایش می دهد.
دفاتر ثانویه مطمئن صادر کننده گواهینامه، هویت شخص دارنده گواهینامه را قبل از آنکه تصدیق کنند، چک می کنند .بخاطر اینکه گواهینامه دیجیتالی اکنون یک فایل اطلاعاتی کوچک است، اصل بودن آن توسط امضای دیجیتالی خودش قابل بررسی است لذا به همان صورتی که یک امضای دیجیتالی را تایید می کنیم به همان صورت از صحت امضای دیجیتالی به اصل بودن گواهینامه پی خواهیم برد.
فهرست
- مقدمه
امضای دیجیتال و امنیت دیجیتالی چیست .............................................4
گواهینامه دیجیتالی چیست و چرا ما به یکی نیاز داریم؟........................5
ثبت نام برای یک گواهینامه دیجیتالی.........................................................6
پخش کردن گواهینامه دیجیتالی..................................................................6
انواع مختلف گواهینامه دیجیتالی..................................................................7
سطوح مختلف گواهینامه های الکترونیکی..................................................7
امضای دیجیتالی از دید برنامه نویسی.........................................................8
چگونه یک امضای دیجیتالی درست کنیم؟................................................9
نحوه عملکرد یک امضای دیجیتال..............................................................11
نحوه ایجاد و استفاده از کلید ها..................................................................12
حملات ممكن علیه امضاء های دیجیتالی.................................................12
مرکز صدور گواهینامه چیست؟....................................................................13
رمزنگاری چیست؟.........................................................................................14
اهداف CA .....................................................................................................15
نکاتی در مورد گواهینامه ها.........................................................................16
تشخیص هویت از طریق امضای دیجیتالی................................................16
امضای دیجتالی زیربنای امنیت تبادلات الکترونیکی..............................17
گفتگو با دبیر کمیته IT دفتر مطالعات فناوری ریاست جمهوری.......18
2- SSL چیست؟
1-2 InstantSSL چیست؟.......................................................................25
2-2 تکنولوژی پیشرفته تائید کردن (Authentication)..................25
3-2 دسترسی آنلاین به پروفایل تجاری تان ...........................................25
3- مفاهیم رمز گذاری
1-3 معرفی و اصطلاحات .............................................................................25
2-3 معرفی الگوریتمهای رمزنگاری ...........................................................27
3-3 رمزنگاری کلید – عمومی ................................................................28
4-3 مقدار Hash .......................................................................................29
5-3 آیا شما معتبر هستید ؟ ....................................................................30
6-3 سیستمهای کلید متقارن ..................................................................33
7-3 سیستمهای کلید نامتقارن.................................................................35
4- ساختار و روند آغازین پایه گذاری یک ارتباط امن
1-4 پروتکل های مشابه ...........................................................................41
5- مفهوم گواهینامه در پروتکل SSL
1-5 مراکز صدور گواهینامه .....................................................................42
2-5 مراحل کلی برقراری و ایجاد ارتباط امن در وب ..........................43
3-5 نکاتی در مورد گواهینامه ها ...........................................................44
4-5 تشخیص هویت ..................................................................................45
6 – مشکلات و معایب SSL
1-6 مشکل امنیتی در SSL ..............................................................60
2-6 مشکلات تجارت الکترونیکی در ایران ...........................................60
ضمیمه 1 : پیاده سازی SSL در Windows 2000 Server..................62
ضمیمه 2 : پراکسی (Proxy)................................................................................66
واژه نامه.......................................................................................................................77
فهرست منابع............................................................................................................78
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
پایان نامه امنیت دیجیتالیSSL ,
پایان نامه عملکرد تمرینات مختلف در ارتباط با ورزش کوهنوردی و سیستم های انرژی زا
پایان نامه عملکرد تمرینات مختلف در ارتباط با ورزش کوهنوردی و سیستم های انرژی زا |
![]() |
دسته بندی | پژوهش ها |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 26 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 30 |
پایان نامه عملکرد تمرینات مختلف در ارتباط با ورزش کوهنوردی و سیستم های انرژی زا
مقدمه
برای كوهنور شدن نیازی نیست. سوپرمن باشید. یا شجاعت خاصی داشته باشید! تنها با در نظر گرفتن یكسری اصول تمرینی ساد (پیش از شركت در برنامه و در حین اجرای آن و پس از اتمام میتوانید سلامت خود را در نظر گرفته و از آنچه میكنید لذت ببرید.
بدنم ما مجموعهای از بافتها و اندامهای مختلف است. شركت در یك فعالیت ورزشی همچون كوهنوردی، نیازمند عملكرد درست این مجموعه است. داشتن عضلت و ماهیچههای توانمند لذت شركت در برنامه را دوچندان میكند و از آسیبهای احتمالی مفاصل و تاندونها میكاهد.
بدن من و شما برای كسب انرژی لازم جهت فعالیت ماهیچهها به عنوان اجرای اصلی شركت در فعالیت ورزشی نیازمند به انرژی است كه این انرژی به راههای مختلف تأمین میشود.
برای تقویت سیستم قلبی – عروقی، اسكلت ماهیچهها و كاراییی بهتر سیستم و انرژی در جهت بهرهوری بهتر از آنها در ورزش كوهنوریدی به انجام یكسری تمرینات بنیادین در طول هفته و خارج از برنامه نیاز داریم. در این مقاله سعی شده است، پس از توصیف اجمالی سیستمهای ذكر شده به انواع فاكتورهای تمرینی موثر جهت این منظور اشاره شود.
فهرست مطالب
پیش گفتار.................................................................................................. 1
ماهیچه ها چگونه کار می کنند.................................................................. 4
سیستم های انرژی.................................................................................... 6
سیستم های مختلف تولید ATP................................................................ 7
فعالیت های بدنی متفاوت و سوخت مناسب............................................ 10
چند توصیه مهم تغذیه ای در مورد کوهنوردی و سبک انرژی............. 12
نوع تمرین و ورزش و ساخت عضله...................................................... 13
کوهنوردی و اسکلت ماهیچه ای انسان................................................... 14
انواع کشش های عضلانی جهت رشته کوهنوردی................................. 17
راهنمای تمرینات کوهنوردی................................................................... 18
منابع.............................................................................................................
22
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
پایان نامه عملکرد تمرینات مختلف در ارتباط با ورزش کوهنوردی و سیستم های انرژی زا ,
پایان نامه بررسی مجموعه (آموزشی- فرهنگی- تفریحی) شهرداری منطقه 22 تهران
پایان نامه بررسی مجموعه (آموزشی فرهنگی تفریحی) شهرداری منطقه 22 تهران در 127 صفحه ورد قابل ویرایش |
![]() |
دسته بندی | علوم انسانی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 3571 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 127 |
پایان نامه بررسی مجموعه (آموزشی- فرهنگی- تفریحی) شهرداری منطقه 22 تهران
در 127 صفحه ورد قابل ویرایش
فهرست مطالب:
عنوان صفحه
فصل اول- درباره فرهنگ و هویت
مقدمه.................................................................................................................................................................................................................................... 2
ویژگیهای طرح.................................................................................................................................................................................................................... 4
فرهنگ و هویت.................................................................................................................................................................................................................. 5
فرهنگ و طبیعت................................................................................................................................................................................................................. 6
نتایج..................................................................................................................................................................................................................................... 7
فصل دوم- درباره تهران و منطقه 22
مقدمه.................................................................................................................................................................................................................................... 10
مختصات جغرافیایی............................................................................................................................................................................................................ 10
سابقه تاریخی شهر تهران..................................................................................................................................................................................................... 11
بررسی های جمعیتی............................................................................................................................................................................................................ 12
بررسی وضعیت اقتصادی.................................................................................................................................................................................................... 12
شبكه و تاسیسات حمل و نقل و دسترسی های شهری....................................................................................................................................................... 13
بررسی آلودگی های زیست محیطی................................................................................................................................................................................... 14
بررسی وضعیت فرهنگی تهران........................................................................................................................................................................................... 14
بررسی منطقه 22 در تهران.................................................................................................................................................................................................. 16
موقعیت قرار گیری منطقه................................................................................................................................................................................................... 16
وضعیت شبكه های دسترسی.............................................................................................................................................................................................. 16
موقعیت جغرافیایی ............................................................................................................................................................................................................. 17
شیب و توپوگرافی............................................................................................................................................................................................................... 18
وضعیت زلزله...................................................................................................................................................................................................................... 19
پوشش گیاهی....................................................................................................................................................................................................................... 20
بررسی های اجتماعی........................................................................................................................................................................................................... 21
بررسی كاربردی.................................................................................................................................................................................................................. 23
فصل سوم- سایت، تحلیل سایت و روند طراحی
پانورامای سایت................................................................................................................................................................................................................... 25
نقشه های مختلف تهران و منطقه 22................................................................................................................................................................................. 26
روند طراحی......................................................................................................................................................................................................................... 29
تحلیل سیركرلاسیون سایت................................................................................................................................................................................................ 30
فصل چهارم- بررسی شرایط اقلیمی
شرایط اقلیمی تهران............................................................................................................................................................................................................ 33
نمودارهای اقلیمی................................................................................................................................................................................................................ 34
تابش آفتاب......................................................................................................................................................................................................................... 39
دما......................................................................................................................................................................................................................................... 40
رطوبت................................................................................................................................................................................................................................. 41
باد......................................................................................................................................................................................................................................... 42
بارندگی................................................................................................................................................................................................................................ 43
عوامل فرعی......................................................................................................................................................................................................................... 43
معماری و اقلیم.................................................................................................................................................................................................................... 43
گیاهان و معماری................................................................................................................................................................................................................. 45
نتیجه..................................................................................................................................................................................................................................... 46
فصل پنجم- فضایابی، استانداردها و بررسی رابطه عملكردها
فضاهای موجود در سایت.................................................................................................................................................................................................... 50
آمفی تئاتر و سالن نمایش................................................................................................................................................................................................... 50
مهمانسرا............................................................................................................................................................................................................................... 52
فضاهای آموزشی................................................................................................................................................................................................................. 56
رستورانها.............................................................................................................................................................................................................................. 58
مجموعه ورزشی.................................................................................................................................................................................................................. 60
كتابخانه................................................................................................................................................................................................................................ 61
موزه...................................................................................................................................................................................................................................... 63
باغ ایرانی.............................................................................................................................................................................................................................. 67
پاركینك.............................................................................................................................................................................................................................. 73
فصل ششم- مبانی نظری طرح
مقدمه.................................................................................................................................................................................................................................... 86
مبانی نظری معماری در عرصه صور مثالی......................................................................................................................................................................... 88
فضا در معماری ایرانی......................................................................................................................................................................................................... 90
ملاكهای قضاوت در مورد یك اثر معماری....................................................................................................................................................................... 92
روند طراحی......................................................................................................................................................................................................................... 93
نور........................................................................................................................................................................................................................................ 97
صدا...................................................................................................................................................................................................................................... 100
مرور اهداف و سنجش آنها................................................................................................................................................................................................. 103
زیبایی و هنر......................................................................................................................................................................................................................... 104
حقوق بازدید كنندگان و آزادی حركت در فضا............................................................................................................................................................... 107
خوانایی و معنادار بدون فضا................................................................................................................................................................................................ 110
انسجام معمارانه.................................................................................................................................................................................................................... 112
هویت ملی مجموعه............................................................................................................................................................................................................. 113
وقار مدنی............................................................................................................................................................................................................................. 114
سنخیت عملكرد با مناسبتهای بصری................................................................................................................................................................................. 114
رعایت سلسله مراتب........................................................................................................................................................................................................... 115
ارائه یك نمونه..................................................................................................................................................................................................................... 116
فصل هفتم- تاسیسات
منابع و ماخذ.........................................................................................................................................................................................................................
پیشرفتهای اجتماعی و سیاستهای علمی تكنولوژی بشر ارتباطات فرهنگی مردمان گوناگون را در سراسر دنیا آسان نموده است.
پیشرفت سیستمهای ماهوارهای – مخابراتی آرمانها، اندیشهها و سنتهای اجتماعی را بر بال امواج سوار كرده و از این سوی جهان به آن سوی جهان در آن واحد انتقال میدهد.
امروزه برخوردهای فرهنگی تا حدی افزایش یافته كه باورهای فرهنگی، هویتهای فرهنگی، ملی به آسانی قابل تغییر و تردید میشود.
باورهای فرهنگی كه جامعهای در طول سالیان دراز به آنها خوی كرده و با آنها زندگی كرده بسرعت رنگ میبازد و این خبر در سایه تقابل های گسترده اندیشهها و سیر و انتقال اصول فرهنگی از طریق شیوههای صحیح تكنیكی صورت نمیگیرد.
در پس این انتقالها و برخوردهای فرهنگی همیشه روشهای انسانی و دوستانه بكار میرود به باد یغما رفتن وتاراج اصول فرهنگی جامعه و بر باد رفتن اخلاق و فضیلتهای اجتماعی آن اهداف سلطهگری در زمینههای اجتماعی - اقتصادی را در بر گرفته و شیوههای اعمال دشمنیهای گسترده نیز در حد گستردهای امروزه رواج یافه و این چیزی جز تهاجم فرهنگی نیست زیرا هنگامی كه مبانی فرهنگی یك جامعه حتی به زیر سوال رفت و جامعه دچار سستی شد با تسلط و اعمال شیوههای جدید زندگی بیگانگان هموار میگردد بنابراین برخوردهای مقابله گرایانه با این تهاجم فرهنگی امروزه علاوه بر داشتن ابزارهای علمی و فنی لازم هوشیاری اجتماعی خاصی را احتیاج دارد.
متاسفانه مهمترین قشری كه مورد تهاجم فرهنگی قرار میگیرند نسل جوان هستند. زیرا نسل جوان در هر مملكتی در واقع پایه گذار نحوه پیشرفت و زندگی و آرمانهای آن جامعه در آینده است.
بنابراین تربیت و آموزش جوانان هر كشور تضمین كننده راه پیشرفتهای اجتماعی - اقتصادی و فنی آن كشور است.
امروز از سالیان دراز تجارب آموزش فرهنگی ممالك پیشرفته تقریباً این نتیجه حاصل شده است كه مراكز تربیتی سنتی مانند معمول هر جامعه نظیر مراكز دانشگاهی و كانونهای خاص تربیتی امروز نمیتوانند هم بار آموزشی فرزندان یك جامعه را بر دوش بكشند. و یا اینكه از اصول فرهنگی آن دفاع لازم را به عمل آورند و اینكه در تهاجمات فرهنگی مختلف و اجتماعی آسیب پذیر نباشند.
بنابراین نیاز به بازگشایی و احداث مراكز جدید آموزشی – فرهنگی – تربیتی، با شیوههای نوین مدیریتی میباشد یكی از این مراكز علاوه بر احداث مركز علمی و آموزشی فعال ایجاد هستهها و مراكز فرهنگی كه تماماً زمینههای آموزشی – تربیتی را داشته در بر دارد.
مجموعه حاضر اگر چه بعنوان یك مجموعه فرهنگی خدماتی میتواند بطور مستقل عمل نماید اما در واقع برای تكمیل سایت شهرداری منطقه 22 طراحی شده است و همین عامل سبب میشود كه در تمام مراحل طراحی، طراح نیم نگاهی هم به مجموعه شهرداری داشته باشد و تلاش كند تا نیازهای آنرا برآورده كند.
نیاز به وجود چنین مجموعهای در كنار شهردای منطقه 22 هنگامی محسوس میشود كه بدانیم روزانه 4 نفر برای انجام كارهای خود به شهرداری مراجعه میكنند و این مجموعه در سر راه این افراد قرار دارد و مردم باید برای رسیدن به ساختمان شهرداری از یك مجتمع فرهنگی عبور كنند و این باعث میشود كه یكی از نیازهای مهم جامعه ما یعنی بالا بردن توسعه فرهنگی عموم مردم از این طریق میسر گردد زیرا هنگام عبور از این مجموعه هنرجویان كارگاهها و آتلیههای هنری را در رفت و آمد میبینند. هنرمندان آمفی تئاترها در حال اجرای برنامههای خود هستند و ..
تمام این عوامل بطور ناخود آگاه باعث تاثیر پذیری مراجعه كنندگان به شهرداری میشود. علاوه بر این در هنگام مراجعه به ساختمانهای اداری بارها پیش میآید كه شخص باید ساعاتی را در انتظار بگذراند كه این عامل خود باعث خستگی، اتلاف وقت و حتی گاهی عصبی شدن مراجعین ساختمانهای اداری میشود.
این مجتمع میتواند بعنوان وسیلهای مناسب برای جلوگیری از اتلاف وقت مراجعین به ساختمان شهرداری هم باشد با این توضیحات نیاز وجود چنین مجموعهای در كنار شهرداری منطقه 22 كاملاً احساس میشود.
ویژگیهای طرح:
بعد از مشخص شدن لزوم وجود چنین مجموعهای این سئوال پیش میآید كه طرح باید چگونه باشد تا تمام نیازهای مخاطبین را پاسخ گوید و به یك طرح تمام عیار و معمارانه تبدیل گردد.
- طرح قبل از هر چیز بایستی ایرانی باشد.
- این مهمترین نكتهای است كه شاید در چند دهه اخیر كمتر به آن توجه شده است این عامل هنگامی اهمیت خود را بیشتر نشان میدهد كه بدانیم مجوز مورد نظر كلمه "فرهنگ" را به عنوان خود به همراه دارد.
- زیبایی طرح در جذب افراد برای گزران اوقات خود در آن موثر است زیرا ساختمانی كریهالمنظر هرگز نمیتواند مخاطبین را به خود جلب كند.
- حق انتخاب و آزادی در دسترسی به بناهای مختلف موجود در سایت یكی دیگر از مشخصاتی است كه باید رعایت شود زیرا مخاطب امروز را نمیتوان وادار كرد برای رسیدن به یك بنا از راهی طولانی و اجباری بگذرد بنابراین باید ملی شود. مسیرهای دسترسی كوتاه باشند مگر آنكه به دلیل خاصی راهها را از نقاط دیگری بگذرانیم.
- هر یك از ساختمانها باید شخصیت خود را داشته باشد شخصیت ساختمانی شهرداری باید با یك هتل یا یك بیمارستان متفاوت باشد و هریك از بناها بتوانند با شخصیتی كه از خود ارائه میدهند نوعی خوانایی ایجاد كنند تا مخاطبین بتوانند ساختمان مورد نظر خود را حتی بدون علائم راهنما شناسایی كنند.
- اگر چه سایت مورد نظر بسیار گسترده و بر روی شیب نسبتاً تندی قرار دارد ولی این نباید باعث شود كه ساختمانها از هم جدا افتاده باشند بلكه باید كاملاً بهم مرتبط و متصل باشند بطوریكه نتوانیم بعد از اتمام طرح هیچ ساختمانی راكم و یا زیاد كنیم.
این ارتباط حتماً نباید با مصالح بنایی انجام شود بلكه میتواند مانند دانههای تسبیح با نخی نامرئی بهم متصل شده باشند.
- بناهای تاسیس شده نباید بگونهای باشند كه ساختمان شهرداری را تحت تاثیر قرار دهند. زیرا در هر صورت باید توجه داشت كه این مجموعه باید تماماً سلطه ابهت ساختمان شهرداری باشد و هرگز در مقابل آن به خودنمایی نپردازد.
- البته نباید این سلطه تا حدی باشد كه سایر ساختمانها كم اهمیت جلوه داده شوند.
- این مجموعه علاوه بر اینكه باید نیازهای ساختمان شهرداری را رفع كند باید بتواند خود بعنوان یك مركز فرهنگی خدماتی مستقل هم عمل كند.
- هر بنایی باید مفهوم معنایی خاص خود را داشته باشد و باید در پس نمای خود حرفهایی برای گرفتن داشته باشد.
- باید از توپوگرافی و چشم اندازهای طبیعی سایت حداكثر استفاده به عمل آید صد البته نباید هرگز خود را اسیر شیب و توپوگرافی كرد و در نقاط لازم باید در سایت دخل و تصرف كرد. ولی همواره باید مسائل اجرایی و اقتصادی طرح را هم در نظر داشت.
- مجموعه باید به نحوی طراحی شود كه توجه گذرندگان از مسیرهای اطراف (چه سواره و چه پیاده) راه خود جلب كند. تا حدی كه حتی میتواند به یك لندمارك تبدیل شود.
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
پایان نامه بررسی مجموعه (آموزشی- فرهنگی- تفریحی) شهرداری منطقه 22 تهران ,
پایان نامه بررسی ساختار و نحوه ارتباط در DPLC
پایان نامه بررسی ساختار و نحوه ارتباط در DPLC |
![]() |
دسته بندی | پژوهش ها |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 1826 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 50 |
پایان نامه بررسی ساختار و نحوه ارتباط در DPLC
مقدمه:
به دلیل گستردگی شبكه به هم پیوسته تولید و انتقال نیرو در صنعت برق و پراكندگی ایستگاه ها در نقاط بعضا دور از دسترس، احداث و بهره بردار سیستم های مخابراتی از نیازهای اساسی صنعت برق میباشد. كاربریهای عمده مخابرات در صنعت برق عبارتند از :
1- انتقال اطلاعات و ارسال فرامین خودكار حفاظتی برای جداسازی بخشهای حادثه دیده و معیوب در كوتاهترین زمان و جلوگیری از گستردگی حوادث جزئی به كل شبكه و پیشگیری از حوادث احتمالی.
2- انتقال اطلاعات جمع آوری شده از پست ها و نیروگاه ها به مراكز كنترل و انتقال فرامین كنترلی از مراكز كنترل به ایستگاهها.[1]
3- هماهنگی عملیات بهره برداری و برقراری ارتباط بین بخش های ستادی و عملیاتی از طریق شبكه تلفنی مستقل برق.
سیستم های مخابراتی مورد استفاده در شبكه مخابرات صنعت برق شامل بیسیم، مایكروویو، PLC[2]، DTS[3]، فیبر نوری و سیستم سوئیچینگ می باشد.
- PLC سیستم مخابراتی است كه از خطوط فشار قوی در فركانس های 40 تا 400 كیلوهرتز برای انتقال پیام های مخابراتی استفاده می كند.
- DTS شبكه اختصاصی و Hot Line تلفنی دیسپاچینگ می باشد.
- كابل[4]OPGWدر خطوط انتقال نیرو بجای سیم زمین برای انتقال اطلاعات با حجم و امنیت زیاد بكار می رود.
سیستمPower Line Carrier یكی از شیوه های نوین انتقال داده می باشد كه مخفف آن PLC است اما نه كنترل كننده های منطقی برنامه پذیر ، بلكه خطوط انتقال قدرت.
توسعه منابع تولید، انتقال و توزیع انرژی الكتریكی نیاز مبرمی به وجود یك شبكه مخابراتی بین نقاط كلیدی سیستم برق رسانی مثل مراكز تولید، تبدیل، تصمیم گیری و توزیع كه اكثرا در فواصل دور از هم واقع شده اند را به وجود آورده است. از خطوط انتقال می توان برای ارسال امواج فركانس بالای حامل اطلاعات در سیستم های مخابراتی استفاده نمود. سیستمی كه برای این گونه انتقال اطلاعات مورد استفاده قرار می گیرد را ابزار "انتقال موج حامل اطلاعات بر روی سیستم فشار قوی" یا PLC می نامند.
موارد زیر ضرورت ایجاد یك شبكه مخابراتی PLC را به وضوح روشن می نماید:
1- شبكه های مخابرات عمومی جوابگوی نیازهای ارتباطی جهت بهره برداری موثر از شبكه فشار قوی نمی باشد.
2- تبادلاطلاعات بین مراكز دیسپاچینگ و سایر پستهاتوسط یك شبكهمخابراتی مطمئنو اختصاصی، از ضروریات این گونه مراكز می باشد.
3- با استفاده از یك شبكه جامع مخابراتی، پست ها می توانند به تجهیزات حفاظتی مجهز گردند كه باعث قابلیت اعتماد بیشتر و بهره برداری موثر از شبكه می گردد.
4- عدم وجود یك شبكه مخابراتی اختصاصی، ضعف ارتباط از طریق شبكه مخابراتی شركت مخابرات، عدم دسترسی اكثر پست های واقع در خارج شهر به خطوط ارتباطی PTT مشكلاتی هستند كه در صورت وجود یك شبكه مخابراتی مطمئن بر طرف گشته و امكان بهره برداری موثرتر از شبكه را ایجاد می كند.
با توجه به نكات فوق جهت مرتفع نمودن اشكالات ذكر شده و بهره برداری از شبكه، می توان با استفاده از سیستمهایPLCچنین شبكههای مخابراتی را برای استفاده در شبكههای برق رسانی طراحی نمود.
استفاده از PLC به جای سایر سیستم های ارتباطی نظیر كابل تلفنی، امواج رادیویی و مایكروویو و ... دارای مزایایی می باشند كه عبارتند از :
1- به علت ناچیز بودن افت سیگنال حامل اطلاعات در هر كیلومتر، مراكز تولید و توزیع انرژی الكتریكی كه معمولا در فواصل دوری از یكدیگر واقعند را می توان مستقیما توسط كانال های PLC بدون استفاده از تكرار كننده به یكدیگر مرتبط ساخت.
2- خطوط انتقال فشار قوی كه ارتباطات PLC توسط آنها صورت می گیرد، موجود بوده و احتیاج به سرمایه گذاری مجدد برای ایجاد محیط مخابراتی نیست به علاوه در شرایط متغیر آب و هوایی مصونیت ارتباط PLC در مقایسه با ارتباطات رادیویی بیشتر می باشد.
3- دستگاه های فرستنده و گیرنده PLC از درجه اطمینان بالایی برخوردار می باشند.
4- شبكه مخابراتی كه از لوازم مدیریت برای كنترل و بهره برداری شبكه فشار قوی می باشد بطور اختصاصی تنها در اختیار شركت برق منطقه ایی قرار خواهد گرفت.
5- سیستم های تلفنی PLC از شبكه تلفنی شركت مخابرات مجزا می باشد و به عنوان سیستم های خصوصی فرض می شود.
[1] Remote control
[2] Power Line Carrier
[3] Dispatching Telephone System
[4] Optical Fiber Ground wire
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
پایان نامه بررسی ساختار و نحوه ارتباط در DPLC ,
پایان نامه بررسی تاثیر سیستم استقرار مدیریت کیفیت جامع بر مدیریت شکایات مشتریان در بانکهای دولتی
پایان نامه بررسی تاثیر سیستم استقرار مدیریت کیفیت جامع بر مدیریت شکایات مشتریان در بانکهای دولتی |
![]() |
دسته بندی | بازاریابی و امور مالی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 5207 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 186 |
پایان نامه بررسی تاثیر سیستم استقرار مدیریت کیفیت جامع بر مدیریت شکایات مشتریان در بانکهای دولتی
فهرست مطالب
عنوان صفح
ه
فصل اول: کلیات پژوهش
(1-1 مقدمه................................................................................................................................ 2
(2-1 بیان مسئله........................................................................................................................ 3
(3-1 اهمیت و ضرورت پژوهش.............................................................................................. 6
(4-1 اهداف پژوهش................................................................................................................. 8
(5-1 فرضیات پژوهش............................................................................................................. 9
(1-5-1 فرضیه اهم پژوهش.................................................................................................. 9
(2-5-1 فرضیه های فرعی پژوهش....................................................................................... 9
(6-1 متغییرهای پژوهش.......................................................................................................... 10
(7-1 قلمر و پژوهش................................................................................................................ 10
(1-7-1 قلمرو موضوعی....................................................................................................... 10
(2-7-1 قلمرو مکانی............................................................................................................. 11
(3-7-1 قلمرو زمانی............................................................................................................. 11
(8-1 تعریف مفاهیم و متغییر های پژوهش............................................................................... 11
(1-8-1متغییر مستقل پژوهش................................................................................................ 11
(2-8-1متغییر وابسته پژوهش............................................................................................... 12
(9-1 تعریف واژه ها................................................................................................................. 15
فصل دوم: مبانی نظریه پژوهش
(1-2 بخش اول: مدیریت کیفیت فراگیر.............................................................................................. 17
(1-1-2 مقدمه........................................................ ........................................................... 17
(2-1-2 تاریخچه مدیریت کیفیت فراگیر............................................................................. 19
(3-1-2 شکل گیری مدیریت کیفیت در شرق و غرب......................................................... 22
(4-1-2 بهبود کیفیت: روش های آمریکایی، ژاپنی و اروپایی............................................. 29
(5-1-2 مفهوم مدیریت کیفیت فراگیر.................................................................................
(6-1-2 مفهوم کیفیت......................................................................................................... 33
(7-1-2 فلسفه مدیریت کیفیت فراگیر.................................................................................. 35
(8-1-2 چرا یک سیستم مدیریت کیفیت جامع مورد نیاز است؟........................................... 36
(9-1-2 نیازمندی های اساسی اجرای 36..................................................................... TQM
(10-1-2 ویژگیهای کلیدی مدیریت کیفیت فراگیر............................................................... 37
(11-1-2 سه اصل اساسی مدیریت کیفیت جامع................................................................. 38
(12-1-2 اصول مدیریت کیفیت جامع................................................................................ 38
(13-1-2 پیشگامان کیفیت................................................................................................. 40
(1-13-1-2 دمینگ................................................................................................... 4
(2-13-1-2 جوزف جوران....................................................................................... 42
(3-13-1-2 آرماند فیگنبام......................................................................................... 43
(4-13-1-2 فیلیپ کرازبی....................................................................................... 44
(5-13-1-2 بیل کانوی............................................................................................ 46
(14-1-2 جایگاه کیفیت..................................................................................................... 48
(15-1-2 مشخصات کیفیت از دیدگاه مشتری...................................................................... 49
(16-1-2 جوایز کیفیت...................................................................................................... 49
(1-16-1-2 جایزه دمینگ........................................................................................ 50
(2-16-1-2 جایزه مالکوم بالدریج............................................................................. 51
(3-16-1-2 جایزه کیفیت اروپا............................................................................... 53
(4-16-1-2 جایزه کیفیت سوئدی............................................................................ 54
(17-1-2 ابزار مدیریت کیفیت جامع.................................................................................. 55
(18-1-2نتایج مثبت مدیریت کیفیت جامع............................... .......................................... 56
(19-1-2عوامل بحرانی موفقیت مدیریت کیفیت جامع.............. .......................................... 56
(20-1-2 مراحل استقرار مدیریت کیفیت جامع................................................................... 58
(21-1-2 مدیریت کیفیت جامع در بخش دولتی............................................... ................... 60
(22-1-2 نظریات مختلف در زمینه ابعاد مدیریت کیفیت جامع..... ...................................... 61
(23-1-2مدل ها و نظریه هایی در رابطه با ابعاد مدیریت کیفیت جامع در بخش دولتی ......... .. .. 63
(24-1-2 نیروهای پیشبرنده در 68 ........................................................................... TQM
(25-1-2 نیروهای بازدارنده در 68 .......................................................................... TQ
(26-1-2 موانع استقرار مدیریت کیفیت جامع در بخش دولتی...................................... .. 63
(2-2بخش دوم:مدیریت شکایات مشتریان
(1-2-2مقدمه...................................................................................................................... 70
(2-2-2شکایات به عنوان چالشی برای شرکت...................................................................... 71
(3-2-2تاریخچه پاسخگویی به شکایات................................................................................. 72
(4-2-2 تعریف شکایات و پیش داوری ها.......................... .................................................. 73
(5-2-2رفتار مشتری ناراضی.............................................................................................. 76
(6-2-2دلایل مشتریان برای عدم شکایات با وجود نارضایتی................................................ 77
(7-2-2 کیفیت خدمات و رفتار ترک..................................................................................... 78
(8-2-2رضایت از شکایات................................ ................................................................. 80
(9-2-2مدیریت شکایات....................................................................................................... 81
(10-2-2 فواید مدیریت شکایات از دیدگاه ماتسوشیتا............................................................. 83
(11-2-2 اهداف مدیریت شکایات......................................................................................... 84
(12-2-2سیستم های مدیریت شکایات مشتریان.............................. ..................................... 86
(13-2-2وظایف اساسی مدیریت شکایات.............................................................................. 88
(1-13-2-2وظایف فرآیند مدیریت شکایت مستقیم............................................................... 88
(2-13-2-2وظایف فرآیند مدیریت شکایت غیر مستقیم........................................................ ... 90
(14-2-2 استاندارد مدیریت شکایات مشتریان 93...................................................... ISO10002
بخش سوم: پیشینههای پژوهش
(1-3-2پژوهش های داخلی................ ................................................................................... 94
(2-3-2پژوهش های خارجی..................... ............................................................................ 97
بخش چهارم:چهارچوب نظری پژوهش
107
فصل سوم: روش شناسی پژوهش
(1-3 مقدمه.................................................................................................... ......................... 109
(2-3 روش پژوهش................................................................................................................. 109
(3-3متغییرهای پژوهش........................................................................................................... 110
(4-3 جامعه ی آماری....................................................................................................................... |
|
110 |
(5-3 تعیین حجم نمونه.................................................................................................................... |
|
111 |
(6-3 روش نمونه گیری.................................................................................................................... |
|
111 |
(7-3 روش گردآوری اطلاعات........................................................................................................ |
|
113 |
(8-3 ابزارگردآوری داده ها ........................................................... |
................................................. |
113 |
(9-3 روایی پرسشنامه ...... ............................................................................................................... |
|
114 |
(10-3پایایی پرسشنامه...................................................................................................................... |
|
114 |
(11-3روش تجزیه و تحلیل داده ها ................................................................................................. |
|
116 |
(12-3مدل تحلیلی پژوهش.............................................................................................................. |
|
117 |
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها
(1-4 مقدمه........................................................................................................ ................................ |
120 |
(2-4یافته های پژوهش........................................................................................................................ |
121 |
(1-2-4 تحلیل های آمار توصیفی.............................................................................................. |
121 |
(1-1-2-4 اطلاعات دموگرافیک.......................................................................................... |
121 |
(1-1-1-2-4 جنسیت....................................................................................................... |
122 |
(2-1-1-2-4 گروه سنی................................................................................................... |
123 |
(3-1-1-2-4 تحصیلات................................................................................................... |
124 |
(4-1-1-2-4 سابقه کار..................................................................................................... |
125 |
(5-1-1-2-4 رده شغلی.................................................................................................... |
126 |
(6-1-1-2-4 جنسیت با توجه به تحصیلات....................................................................... |
127 |
(7-1-1-2-4 جنسیت با توجه به سابقه کار........................................................................ |
128 |
(8-1-1-2-4 سابقه کار و رده شغلی.................................................................................. |
129 |
(2-1-2-4 ابعاد مدیریت کیفیت جامع .................................................................................... |
130 |
(3-1-2-4 ابعاد مدیریت شکایات مشتریان............................................................................... |
130 |
(4-1-2-4 میانگین ابعاد مدیریت کیفیت جامع به تفکیک بانک ها............................................. |
131 |
(5-1-2-4 میانگین ابعاد مدیریت شکایات مشتریان به تفکیک بانک ها...................................... |
131 |
(3-4 تجزیه و تحلیل استنباطی داده ها ................................................. .................................................. |
132 |
(1-3-4بررسی فرض نرمال بودن با استفاده از آزمون کولموگرف اسمیرنوف.......... ................... |
132 |
(2-3-4 آزمون فرضیه اصلی.......................................................................................... 135
(3-3-4 آزمون فرضیه فرعی اول .................................................................................. 136
(4-3-4 آزمون فرضیه فرعی دوم....................................................................... ........... 137
(5-3-4 آزمون فرضیه فرعی سوم................................................................................... 138
(6-3-4 آزمون فرضیه فرعی چهارم................................................................................ 139
(7-3-4 آزمون فرضیه فرعی پنجم.................................................................................. 140
(8-3-4 آزمون فرضیه فرعی ششم.................................................................................. 141
(9-3-4 آزمون فرضیه فرعی هفتم....................................................... ........................... 142
(10-3-4 آزمون فرضیه فرعی هشتم............................................................................... 143
(11-3-4 آزمون فریدمن.................................................................................................. 144
(12-3-4 آزمون کروسکال والیس:اولویت بندی بانک ها................................................. 145
فصل پنجم: نتیجهگیری و پیشنهادات
(1-5 مقدمه.............................................................................................................................. 147
(2-5 خلاصه پژوهش.............................................................................................................. 147
(3-5 نتیجه گیری..................................................................................................................... 149
(1-3-5 نتایج بدستآمده از آمار توصیفی........................................................................... 149
(2-3-5 نتایج بدستآمده از آمار استنباطی.......................................................................... 151
(1-2-3-5 نتیجه گیری از آزمون فرضیه فرعی اول................................................... 151
(2-2-3-5 نتیجه گیری از آزمون فرضیه فرعی دوم.................................................... 151
(3-2-3-5 نتیجه گیری از آزمون فرضیه فرعی سوم................................................... 152
(4-2-3-5 نتیجه گیری از آزمون فرضیه فرعی چهارم................................................ 152
(5-2-3-5 نتیجه گیری از آزمون فرضیه فرعی پنجم.................................................. 153
(6-2-3-5 نتیجه گیری از آزمون فرضیه فرعی ششم.................................................. 153
(7-2-3-5 نتیجه گیری از آزمون فرضیه فرعی هفتم.................................................. 154
(8-2-3-5 نتیجه گیری از آزمون فرضیه فرعی هشتم................................................. 154
(9-2-3-5 نتیجه گیری از آزمون فرضیه اصلی.......................................................... 155
(4-5 پیشنهاد های منتج از فرضیه ها....................................................................................... 156
(1-4-5 پیشنهاد منتج از فرضیه اول..................................................................................... 156
(2-4-5 پیشنهاد منتج از فرضیه دوم..................................................................................... 156
(3-4-5 پیشنهاد منتج از فرضیه سوم.................................................................................... 157
(4-4-5 پیشنهاد منتج از فرضیه چهارم................................................................................. 157
(5-4-5 پیشنهاد منتج از فرضیه پنجم.................................................................................... 158
(6-4-5 پیشنهاد منتج از فرضیه ششم.................................................................................... 158
(7-4-5 پیشنهاد منتج از فرضیه هفتم........................... ....................................................... 158
(8-4-5 پیشنهاد منتج از فرضیه هشتم................................................................................... 159
(5-5سایر پیشنهادها................................................................................................................. 159
(6-5پیشنهاد های مربوط به پژوهشگران آینده........................................................................... 160
(7-5موانع و محدودیت های پزوهش........................................................................................ 160
منابع و مآخذ
منابع فارسی....................................................................................................................... 163
منابع انگلیسی..................................................................................................................... 168
ضمایم و پیوست ها
پیوست اول: پرسشنامه
پیوست دوم: تجزیه و تحلیل های آماری
شماره جدول عنوان جدول صفحه
جدول (1-2 پیشینه مدیریت کیفیت جامع- پروفسور گاروین................................................ 21
جدول (2-2 پیشینه مدیریت کیفیت جامع- دکتر چارلزکوب................................................. 22
جدول(3-2 فعالیت های کیفیت در طول تاریخ در شرق و غرب 27........... ................................
جدول (4-2 وقایع مهم در شکلگیری 29........................................................................ TQM
جدول (5-2 جوایز کیفیت 30.................................................................... ................................
جدول (6-2 اصول، رویه ها و فنون مدیریت کیفیت جامع 38.................... ................................
جدول(7-2 مقایسه پیشگامان کیفیت 47..................................................... ................................
جدول (8-2 معیارهای اصلی و فرعی جایزه کیفیت ملی مالکوم بالدریج 52 ................................
جدول (9-2 معیارهای جایزه کیفیت اروپا........................................................................... 53
جدول(10-2ابزارهای کنترل کیفیت....................................................................... 55
جدول (11-2 دیدگاه صاحبنظران در مورد ابعاد 62....................................................... TQM
جدول (12-2 ابعاد مدیریت کیفیت جامع در بخش دولتی..................................................... 64
جدول(13-2اقدامات پیش روی مشتری ناراضی...................................................... 79
جدول(14-2بررسی مقایسه ای مدل قدیمی و نوین مدیریت شکایات............................ 82
جدول(15-2اهداف مدیریت شکایات....................................................................... 86
جدول (1-3 جامعه آماری کارکنان بانک ها...................................................................... 110
جدول (2-3 تعداد نمونه کارکنان 112........................................................ ................................
جدول (3-3 سطحبندی پرسشنامه نهایی از دیدگاه خبرگان.................................................. 114
جدول(4-3پایایی پرسشنامه مدیریت کیفیت جامع.................................................... 115
جدول(4-3پایایی پرسشنامه مدیریت شکایات مشتریان............................................. 115
جدول(1-4 توزیع فراوانی مطلق و نسبی بر حسب جنسیت............................................... 122
جدول(2-4 توزیع فراوانی مطلق و نسبی بر حسب گروه سنی........................................... 123
جدول(3-4 توزیع فراوانی مطلق و نسبی بر حسب تحصیلات.......................................... 124
جدول(4-4 توزیع فراوانی مطلق و نسبی بر حسب سابقه کار............................................ 125
جدول(5-4 توزیع فراوانی بر حسب جنسیت با توجه رده شغلی 126.......... ................................
جدول(6-4 توزیع فراوانی بر حسب جنسیت با توجه به تحصیلات 127.... ................................
جدول(7-4 توزیع فراوانی بر حسب جنسیت با توجه به سابقه کار 128...... ................................
جدول(8-4 توزیع فراوانی بر حسب سابقه کار و رده شغلی 129................ ................................
جدول(9-4 توزیع فراوانی ابعاد مدیریت کیفیت جامع 130......................... ................................
جدول(10-4 توزیع فراوانی ابعاد مدیریت شکایات مشتریان.............................................. 130
جدول(11-4 میانگین ابعاد مدیریت کیفیت جامع به تفکیک بانک ها......................... 131
جدول(12-4 میانگین ابعاد مدیریت شکایات مشتریان به تفکیک بانک ها................. 131
جدول (13-4 آزمون کولموگروف اسمیرنوف برای بررسی نرمال بودن متغیر ها...... 133
جدول(14-4آزمون دو جمله ای میزان تاثیر مدیریت کیفیت جامع بر مدیریت شکایات مشتریان 135
جدول(15-4آزمون دو جمله ای میزان تاثیر مدیریت کیفیت جامع بر تحریک شکایات مشتریان 136
جدول(16-4آزمون دو جمله ای میزان تاثیر مدیریت کیفیت جامع بر پذیرش شکایات مشتریان 137
جدول(17-4آزمون دو جمله ای میزان تاثیر مدیریت کیفیت جامع بر پردازش شکایات مشتریان 138
جدول(18-4آزمون دو جمله ای میزان تاثیر مدیریت کیفیت جامع بر واکنش های شکایات مشتریان.139
جدول(19-4آزمون دو جمله ای میزان تاثیر مدیریت کیفیت جامع بر تجزیه و تحلیل شکایات مشتریان140
جدول(20-4آزمون دو جمله ای میزان تاثیر مدیریت کیفیت جامع بر کنترل شکایات مشتریان 141 .......
جدول(21-4آزمون دو جمله ای میزان تاثیر مدیریت کیفیت جامع بر گزارش شکایات مشتریان 142 .....
جدول(22-4آزمون دو جمله ای میزان تاثیر مدیریت کیفیت جامع بر بهره برداری از شکایات مشتریان143
جدول (23-4 میانگین رتبه ابعاد مدیریت شکایات مشتریان......................................... 144
جدول (24-4 نتیجه آزمون فریدمن جهت رتبهبندی مدیریت شکایات مشتریان................ 144
جدول (25-4 میانگین رتبه بانک ها....................................................................... 145
جدول (26-4 نتیجه آزمون کروسکال والیس در رتبه بندی بانک ها............................ 145
شماره نمودار عنوان نمودار صفحه
نمودار(1-4 توزیع درصد فراوانی نمونه مورد مطالعه بر حسب جنسیت 122 ................................
نمودار(2-4 توزیع درصد فراوانی نمونه مورد مطالعه بر حسب گروه سنی 123 ................................
نمودار(3-4 توزیع درصد فراوانی نمونه مورد مطالعه بر حسب تحصیلات 124 ................................
نمودار(4-4 توزیع درصد فراوانی نمونه مورد مطالعه بر حسب سابقه کار 125 ................................
نمودار(5-4 توزیع فراوانی نمونه مورد مطالعه بر حسب رده شغلی 126.... ................................
نمودار(6-4 توزیع فراوانی نمونه مورد مطالعه بر حسب جنسیت با توجه به تحصیلات 127 .......................
نمودار(7-4 توزیع فراوانی نمونه مورد مطالعه بر حسب جنسیت با توجه به سابقه کار 128 .........................
نمودار(8-4 توزیع فراوانی نمونه مورد مطالعه بر حسب سابقه کار و رده شغلی 129.. ................................
شماره شکل عنوان شکل صفحه
شکل (1-1کوه یخی شکایات مشتری....................................................................... 5
شکل (1-2 تعریف TQM از دیدگاه هیلستن و کلیفسجو 31......................... ................................
شکل (2-2 معیارهای جایزه بالدریج و رابطه بین آ ن ها.................................................... 52
شکل (3-2 مدل SIQ برای برتری عملکرد 54......................................... ...............................
شکل(4-2مراحل استقرار مدیریت کیفیت جامع 60.................................... ................................
شکل (5-2وظایف مدیریت شکایات در محیط کسب و کار......................................... 92
شکل (6-2مدل مفهومی پژوهش........................................................................................ 107
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
پایان نامه بررسی تاثیر سیستم استقرار مدیریت کیفیت جامع بر مدیریت شکایات مشتریان در بانکهای دولتی ,