ترجمه مقاله یک الگوریتم تکاملی مرکب بهینه مبتنی بر
الگوریتم های PSO و HBMO برای بازآرایی فیدر توزیع با چند تابع هدف
ترجمه مقاله یک الگوریتم تکاملی مرکب بهینه مبتنی بر الگوریتم های PSO و HBMO برای بازآرایی فیدر توزیع با چند تابع هدف |
![]() |
دسته بندی | پژوهش |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 441 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
ترجمه مقاله یک الگوریتم تکاملی مرکب بهینه مبتنی بر الگوریتم های PSO و HBMO برای بازآرایی فیدر توزیع با چند تابع هدف
چکیده- این مقاله یک الگوریتم تکاملی قدرتمند برای حل مساله باز آرایی فیدر توزیع(DFR) با چند تابع هدف ارائه می دهد. هدف اصلی DFR مینیمم کردن تلفات توان، انحراف ولتاژ گره ها، تعداد دفعات کلید زنی و متعادل کردن بارها در فیدرها می باشد. بخاطر این حقیقت که اهداف متفاوتند و غیر قابل اندازه گیری حل این مساله با روش های قدیمی که تنها یک هدف را بهینه می کند دشوار می باشد. این مقاله یک روش نوین بر پایه نرم 3 در مساله DFR ارائه می دهد. در روش پیشنهادی، توابع هدف بعنوان یک بردار در نظر گرفته می شوند و هدف ماکزیمم کردن فاصله (نرم 2) بین بردار تابع هدف و بدترین بردار تابع هدف می باشد در حالیکه قیود ارضا شوند. از آنجاییکه DFR پیشنهادی یک مساله بهینه سازی غیر قابل تفکیک وچند هدفه می باشد یک الگوریتم تکاملی مرکب (EA) بر پایه بهینه سازی مرکب جفت گیری زنبور عسل(HBMO) و بهینه سازی دسته اجزا (ذرات) مجزا (DPSO) ،که HBMO- DPSO نامیده می شود، برای حل آن اعمال می گردد. نتایج روش بازآرایی پیشنهادی با پاسخ های بدست آمده از دیگر روش ها مقایسه گردیده است، DPSO و HBMO اصلی بر روی سیستم های آزمایش توزیع مختلف انجام پذیرفته است.
کلیدواژگان: بهینه سازی جفت گیری زنبور عسل(HBMO)، باز آرایی فیدر توزیع(DFR)، بهینه سازی دسته اجزا (ذرات) مجزا (DPSO)
- 1. پیشگفتار
شرکت های برق دائما بدنبال فناوری هایی هستند که ممکن است عملکرد تحویل توان را تقویت کند. یکی از چندین موضوع مهم، کنترل تلفات توان می باشد. بازآرایی شبکه توزیع، فرآیندی است که ساختار توپولوژیکی توزیع را با تغییر حالت باز/بسته سکشن لایزرها (باز بندها) و وقفه دهنده ها در یک سیستم تغییر می دهد. تحت رژیم های کاری عادی، اهداف(objectives) از بار اضافی ترانسفورماتور، گرمای بیش از حد هادی جلوگیری می کند و ولتاژ غیر عادی را کاهش می دهد و همزمان تلفات توان حقیقی را در سیستم مینیمم می کند. از آنجائی که کاندیدهای مختلف برای ترکیبات کلید زنی در سیستم توزیع وجود دارد بازآرایی شبکه یک مساله بهینه سازی مرکب پیچیده با قیود غیر قابل تمایز می باشد[24-1]. در سال های اخیر، بسیاری از پژوهشگران مینیمم کردن تلفات را در حوزه بازآرایی فیدر در سیستم های توزیع مورد بررسی قرار داده اند. یکی از اولین مقالات در این زمینه توسط باک و مارلین [2] ارائه گردید. روش بهینه سازی مجزای شاخه و حلقه بر روی یک شبکه توزیع حلقوی انجام پذیرفت. با این حال، کاربرد آن بر روی سیستم های واقعی بخاطر تلاش های کامپیوتری بسیار راحت نمی باشد.از آن پس، روش های بسیاری پیشنهاد گردیده است. برای مثال، سیوانلار و همکارانش جستجوی اولیه ای بر روی بازآرایی فیدر بمنظور کاهش تلفات انجام دادند[3]. باران و وو مساله کاهش تلفات و متعادل سازی بار را بعنوان مساله برنامه نویسی عدد صحیح انجام دادند[4]. نرا و همکارانش و پارساد و رانجان از یک الگوریتم ژنتیک برای جستجوی ساختار با کمترین تلفات [12و5] استفاده کردند. شیر محمدی و هوانگ استفاده از روش پخش بار مبتنی بر یک الگوریتم تصادفی را برای یافتن ساختار با کمترین تلفات در شبکه های توزیع شعاعی انجام دادند [13و6]. شیانگ و رنه از یک روش حل که از شبیه سازی تابکاری بهره می برد برای جستجوی یک پاسخ غیر درونی قابل قبول استفاده کردند [8و7]. میگوئل و هرنان یک مدل عملی اقتصادی برای حل ساختار شبکه توزیع استفاده کردند [9]. دلبم و همکارانش یک رمزگذاری درختی و دو عملگر ژنتیکی برای بهبود عملکرد EA در مسائل بازآرایی شبکه پیشنهاد دادند[10]. داس یک روش فازی چند هدفه برای حل مساله بازآرایی شبکه ارائه داد [11]. نیکنام و همکارانش یک الگوریتم مرکب موثر برای بازآرایی فیدر توزیع چند هدفه بر پایه بهینه سازی جفت گیری زنبور عسل(HBMO) و روش فازی چند هدفه ارائه دادند [14]. علمائی و همکارانش یک هزینه مبتنی بر روش جبرانسازی برای بازآرایی فیدر توزیع با در نظر گرفتن تولیدات پراکنده پیشنهاد کردند [17-15].
نظر به اینکه توابع هدف بازآرایی فیدر توزیع یکسان و قابل اندازه گیری نمی باشند، حل مسائلی از این نوع با روش های قدیمی که برای حل مسائل تنها با یک هدف استفاده می گردید دشوار می باشد. از اینرو، در این مقاله یک فرمول نویسی جدید بر پایه روش نرم 2 برای بازآرایی فیدر توزیع با چند تابع هدف پیشنهاد می گردد. در روش پیشنهادی، توابع هدف برای مینیمم کردن تلفات توان اکتیو، تعداد دفعات کلید زنی و انحراف ولتاژ باس ها و متعادل کردن بار روی فیدر ها اعمال می گردد. در این روش، توابع هدف، مینیمم کردن فاصله بین بردار تابع هدف موجود و بردار بدترین تابع هدف می باشد. بردار اولی بر پایه نتایج بدست آمده از بازآرایی قبلی بدست می آید. متغیرهای کنترلی، وضعیت تای سوئیچ ها و سکشن لایزرها می باشند. از آنجاییکه ساختار سیستم توزیع بایستی شعاعی باقی بماند در حالیکه تعداد زیادی از کلید ها مورد استفاده قرار می گیرند متغیرهای کلید زنی طوری تعریف می گردند که وقتی یک تای سوئیچ بسته است یک کلید سکشن لایزر که تشکیل یک حلقه می دهد باز باشد.
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
ترجمه مقاله یک الگوریتم تکاملی مرکب بهینه مبتنی بر الگوریتم های PSO و HBMO برای بازآرایی فیدر توزیع,
ترجمه مقاله بررسی حالت گذرای الکترومغناطیسی و وفق پذیری
حفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتور قدرتUHV براساس محدودیت هارمونیکدوم
ترجمه مقاله بررسی حالت گذرای الکترومغناطیسی و وفق¬پذیری حفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتور قدرتUHVبراساس محدودیت هارمونیکدوم |
![]() |
دسته بندی | پژوهش |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 976 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 12 |
ترجمه مقاله بررسی حالت گذرای الکترومغناطیسی و وفق¬پذیری حفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتور قدرتUHVبراساس محدودیت هارمونیکدوم
چکیده
اتوترانسفورماتور به صورت نوع اصلی ترانسفورماتور UHV استفاده میشود، با این حال، مدل خطای داخلیاتوترانسفورماتور که در اکثر نرمافزارهای شبیهسازی ارائه شده است وجود ندارد. برای حل مسائل موجود در زمینهکاربردحفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتور UHV، ابتدا یک اتوترانسفورماتور با سه سیمپیچ و با استفاده ازمدل ترانسفورماتورِمدار معادل مغناطیسی یکپارچه موجود در محیط نرم افزار EMTDCساخته میشود. علاوه بر این،مدل خطای داخلی ترانسفورماتور UHV ایجاد میشود. با توجه به مدلهای فوق، برقدار کردن و خطاهای داخلی برای اعتباربخشی حفاظت دیفرانسیلکه بخوبی اعمال شده است با از بین بردنهارمونیک دوم شبیهسازی میشود. میتوان اثبات کرد که نسبتهای هارمونیک دوم [جریانهای] هجومی[1]ترانسفورماتور قدرتUHVهمگی در برخی از حالاتبرقدار کردن زیر 10% هستند. در این حالت، نمیتوان از عملکرد نادرست حفاظت دیفرانسیلی با استفاده از 15% الی 20% نسبت هارمونیک دوم اجتناب کرد. به بیان دیگر، نسبت هارمونیک دوم جریان خطا در ابتدای وقوع خطا برای برخی از خطاهای ضعیف بسیار بزرگ است،که منجر به تاخیر زمانی کوتاه مدتِ عملیات حفاظتی میشود. این یافته (کشف) انگیزه تحقیق و توسعه طرح جدیدحفاظت اصلی ترانسفورماتورUHVرا ایجاد کرده است.
واژگان کلیدی
اتوترانسفورماتور، EMTDC، هارمونیک، جریان هجومی، خطای داخلی،UHV.
- 1. پیشگفتار
مساله تمایز بین جریان هجومی مغناطیسی و جریان خطا برای حفاظت دیفرانسیلی ترانسفورماتور قدرت وجود داشته است [1]-[4]، و این چالشکه در حفاظت ترانسفورماتور مافوق فوق فشار قوی (UHV)1000 کیلوولت نیز وجود دارد خیلی مهمتر است. محیط الکترومغناطیسی سیستمهای UHVدر مقایسه با سیستمهای قدرت فشار قوی (EHV) پیچیدهتر است. همچنین، وضوحا ساختار و پارامترهای ترانسفورماتور UHVمتفاوت از ترانسفورماتور EHV است. در این حالت، پیششرطهای استفاده از حفاظت دیفرانسیلی ترانسفورماتوردقیقا به مدلسازیترانسفورماتور قدرت UHV و بررسی مناسبحالت گذرای الکترومغناطیسی بستگی دارد.
اتوترانسفورماتور نوع اصلی ترانسفورماتور UHV است. با این حال، مدل اتوترانسفورماتور در بسیاری از نرم افزارهای شبیهسازی وجود ندارد. یک معیار متقابل (متناقض) معمول استفاده از ترانسفورماتور به جای اتوترانسفورماتور به هنگام اجرای شبیه سازی گذرای الکترومغناطیسی است [5]. در این حالت، میتوان اثر تزویج مغناطیسی را در نظر گرفت، اما ارتباط الکتریکی بین سمت اولیه و ثانویه را نمیتوانمد نظر قرار داد. مدل ارائه شده در [6]از شار پیوندی به عنوان متغیر حالتاستفاده میکند و غیرخطی بودن هسته ترانسفورماتور را هم در نظر میگیرد. این امر از نظر مفهومی روشن است، اما در عمل بیش از حد پیچیده است. در [7]، یک مدل جدید شبیهسازی گذرا برای اتوترانسفورماتور سهفاز شرح داده شده است، که در آن منابعِولتاژ و جریان کنترل شده با استفادهاز روش ذوزنقهای میراییِتغییر یافته ایجاد شده است که برای تشکیل مدل شبیهسازی مصنوعی استفاده شده است. در این مورد، هم کارایی و هم دقت شبیهسازیها بهبود یافتهاند. با این حال، اگر غیرخطی بودنِ امپدانس مغناطیسشوندگی در نظر گرفته شود این مدل منطقیتر خواهد بود. علاوه بر این، شبیهسازی گذرای الکترومغناطیسی در محیط الکترومغناطیسی UHVچالشهای جدیدی هستند، به خصوص هنگامیکه خط انتقال UHV با پارامترهای توزیعی (گسترده) در نظر گرفته شوند.
PSCAD/EMTDC نرمافزار شبیهسازی است که معمولادر زمینههای مختلف سیستمهای قدرت بکار برده میشود.به طور خاص، این نرمافزار برای شبیهسازیهای گذرای الکترومغناطیسی مناسب است. در این مقاله، مدل اتوترانسفورماتور UHV را براساسمدار معادل اتوترانسفورماتور سه سیمپیچه،و مدل خطاهای داخلی آن را با استفاده از مدلترانسفورماتور مدار معادل مغناطیسی یکپارچه (UMEC) که در نرمافزار EMTDCارائه شده است ایجاد میکنیم. این مدلِ جدید،منحصربفرد بودن ترانسفورماتور UHV و غیرخطی بودن هسته ترانسفورماتور را در نظر گرفته است. بر اساس این مدل، انواع آزمایشات شبیهسازی از جمله برقدار کردن، خطاهای اتصال-کوتاه داخل دورِ (سیمپیچ)، خطاهای اتصال کوتاه فاز به زمین، و خطاهای اتصال کوتاه فاز به فاز انجام شده است. در نهایت، شکلموجهای جریان را ارزیابی کردیم و مسائل مربوط به حفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتور را با استفاده از طرح مسدودسازی هارمونیک دوم در حفاظتهای ترانسفورماتورUHV استفاده کردیم.
[1]Inrushes
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
ترجمه مقاله بررسی حالت گذرای الکترومغناطیسی و وفق پذیری حفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتور قدرتUHV براسا,
ترجمه مقاله کنترل STATCOM مبتنی بر VSC با استفاده از راهبردهای متداول و کنترل بردار جریان مستقیم
ترجمه مقاله کنترل STATCOM مبتنی بر VSC با استفاده از راهبردهای متداول و کنترل بردار جریان مستقیم |
![]() |
دسته بندی | پژوهش |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 1041 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 13 |
ترجمه مقاله کنترل STATCOM مبتنی بر VSC با استفاده از راهبردهای متداول و کنترل بردار جریان مستقیم
چکیده
STATCOM دستگاهی است که میتواند توان راکتیو را جبرانسازی کند و پشتیبانی ولتاژ را برای یک سیستم ac ارائه کند. با توجه به پیشرفت فنآوری الکترونیک قدرت، مبدلهای IGCT یا IGBT مبتنی بر VSC بطور قابل توجهی در سیستمهای STATCOM مدرن استفاده میشوند. STATCOM مبتنی بر VSC متعارف شامل مبدل منبع ولتاژ (که به دستگاه ذخیرهسازی انرژی در یک سو و سیستم قدرت ac در سوی دیگر متصل است) و سیستم کنترل مبتنی بر فنآوری کنترل بردار d-q استاندارد معمولی است. این مقاله طرحهای کنترل بردار جریان مستقیم و متعارف برای STATCOM مبتنی بر VSC را مطالعه و مقایسه میکند. محدودیت ساز و کار کنترل متعارف آنالیز میشود. یک استراتژی کنترل بهینه بر اساس طرح کنترل بردار جریان مستقیم ایجاد میشود. ارزیابی کنترل حلقه-بسته نشان میدهد که سیستم D-STSTCOM با استفاده از ساز و کار کنترلی ارائه شده هم در داخل و هم خارج از حد مدولاسیون خطی مبدل بخوبی کار میکند اما زمانیکه مبدل فراتر از حد مدولاسیون خطی کار میکند روش کنترل استاندارد متعارف باعث اضافه ولتاژ و نوسانات سیستم میشود.
وازگان کلیدی
STSTCOM، مدولاسیون پهنای پالس، کبدل منبع ولتاژ، کنترل بردار جریان مستقیم، کنترل توان راکتیو، کنترل پشتیبان ولتاژ شبکه.
- 1. مقدمه
امروزه دستگاههای FACTS (سیستم انتقال AC انعطافپذیر) بطور گستردهای در سیستم قدرت استفاده میشوند [1]. یک عملکرد مهم دستگاههای FACTS جبرانسازی توان راکتیو یا کنترل پشتیبانی ولتاژ سیستم قدرت است [2]. بطور معمول، جبرانسازی توان راکتیو، در میان دستگاههای FACTS، با جبرانساز VAR استاتیک (SVC) مبتنی بر تریستور انجام میشود [3]، که شامل راکتورهای کنترلشدهی تریستوری (TCR) یا بانکهای خازنی سوئیچ شونده با تریستور به منظور جبرانسازی توان راکتیو یا پشتیبانی از ولتاژ یک باس است [4].
با وجود این، با توجه به فنآوری الکترونیکی قدرت، جایگزینیSVC توسط نسل جدید جبرانسازهای استاتیک، STATCOMها، بر اساس استفاده از مبدل PWM منبع ولتاژ در حال افزایش است [4]. STATCOM تمام وظایفی را که SVC ارائه میکند انجام میدهد اما دارای خصوصیات دینامیکی بهتر و سرعت بیشتر است که به ولتاژ شبکه بستگی ندارد [4، 5]. این ویژگی بخصوص زمانی بسیار مهم است که پاسخ دینامیکی سریع مورد نیاز است یا ولتاژ شبکهی الکتریکی کم است. دستگاه STATCOM فشردهتر است و تنها قسمتی از فضایی را که برای راهاندازی SVC لازم است اشغال میکند. دستگاههای STATCOM مدرن مبتنی بر فنآوری مبدل قدرت PWM مانند IGBTها (ترانزیستورهای دو قطبی با گیت عایقشده) و IGCTها (تریستورهای کوموتاسیون با گیت یکپارچهسازی شده) میتوانند شکلموج ولتاژ ac خروجی را با کنترل سریع اندازه و زاویهی فاز بازسازی کنند[5، 6].
اما، عملکرد STATCOM نه تنها به مبدل بستگی دارد بلکه به چگونگی کنترل آن نیز وابسته است. بطور متعارف، کنترل STATCOM مبتنی بر VSC از روش کنترل بردار d-q مجزای استاندارد استفاده میکند [7،9]. رفتار کنترلکننده از طریق یا از طریق شبیهسازی گذرا یا روشهای اندازهگیری گذرا ارزیابی میشود [5-9]. عملکرد کنترلکننده در شرایطی که مبدل فراتر از حد مدولاسیون خطی کار میکند بطور کامل مورد مطالعه قرار نگرفته است. ارزیابی این مقاله نشاندهندهی این است که حدی در استراتژی کنترل بردار STATCOM استاندارد متعارف وجود دارد، که ممکن است منجر به نوسانات بزرگ در سیستمهای شبکه و/یا STATCOM شود، به خصوص زمانیکه مبدل فراتر از حد مدولاسیون خطی کار میکند.
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
ترجمه مقاله کنترل STATCOM مبتنی بر VSC با استفاده از راهبردهای متداول و کنترل بردار جریان مستقیم ,
نمونه سوالات اختصاصی آزمون استخدامی کمک بهیاری و کمک پرستاری سال 1395
نمونه سوالات تخصصی کمک بهیاری و کمک پرستاری آزمون استخدامی سال 1395 با جواب |
![]() |
دسته بندی | نمونه سوالات |
فرمت فایل | rar |
حجم فایل | 7037 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
نمونه سوالات اختصاصی آزمون استخدامی کمک بهیاری و کمک پرستاری سال 1395
نمونه سوالات تخصصی کمک بهیاری و کمک پرستاری آزمون استخدامی علوم پزشکی
سال 1395 با جواب کامل که در چند مرحله توسط تیم پشتیبانی صحت سنجی گردیده
است جهت موفقیت کامل شما عزیزان ارائه داشته ایم.
و در آخر به اطلاع مشتریان وفادار و عزیز میرسانیم از آنجایی که لطف
فرموده و به لحاظ کیفی و کمی به محصولات ارائه شده توسط تیم ما و در نهایت
مجموعه دست اندرکار ما اعتماد و اطمینان کامل داریدلذا از شما خواهشمندیم
که به سایت های مشابه فاقد مجوز که محصولات مشابهی بطور ناقص و بعضا فاقد
صحت و سلامت محتوایی از نسخه اصلی به هر طریق ممکن کپی برداری کرده و با
محتوایی نامعتبر و اکثرا نامربوط و اشتباه تنها به نیت تامین مالی خودارائه
مینمایند هیچگونه اعتمادی نداشته و در نظر داشته باشید که شعبع مشابهی
نداریم با تشکر فراوان آرزوی موفقیت تمام و کمال برایتان داریم.
انشاالله...
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
نمونه سوالات اختصاصی آزمون استخدامی کمک بهیاری و کمک پرستاری سال 1395 ,
پایان نامه بررسی رابطه بین اثربخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران، ادارات آموزش و پرورش
پایان نامه بررسی رابطه بین اثربخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران، ادارات آموزش و پرورش در 126 صفحه ورد قایل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc |
![]() |
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 194 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 126 |
بررسی رابطه بین اثربخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران، ادارات آموزش و پرورش
در 126 صفحه ورد قایل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc
چکیده تحقیق
این تحقیق در 5 فصل تنظیم شده است.
فصل اول طرح تحقیق می باشد که شامل موضوع ، اهمیت و ضرورت تحقیق ، هدف تحقیق
، بین مسأله ، فرضیه ها ، تعریف واژه ها و روش تحقیق می باشد.
فصل دوم مروری بر ادبیات موضوع یا پیشینه تحقیق می باشد که در این فصل با استفاده از منابع موجود
، سابقه بحث به صورت منظم و بر اساس مسیر تکاملی تاریخی آن ارائه می شود
که ممکن است شامل تعاریف برخی مفاهیم ، نظریات و تاریخچه می باشد.
فصل سوم انتخاب حجم نمونه با توجه به ویژگی های جامعه آماری می باشد.
فصل چهارم شامل تجزیه و تحلیل اطلاعات بر اساس اطلاعات جمع آوری شده و فرضیه ها و یافته های تحقیق می باشد.
در آزمون فرضیه های تحقیق، پنج فرضیه تحقیق ( شامل یک فرضیة اصلی و چهار فرضیة فرعی) مورد بررسی قرار گرفتند،
که به جز فرضیه چهارم ( فرضیة فرعی سوم ) ، بقیه فرضیات تایید شدند.
این بدین معنی است که بین اثر بخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران رابطة معنی داری وجود دارد.
فصل پنجم خلاصه و نتیجه گیری تحقیق می باشد که در این فصل اقدام به نظریه پردازی می شود.
در پایان هم پیوست ها، منابع و مأخذ و پرسشنامه تحقیق آورده شده است.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول : کلیات تحقیق
1-1 مقدمه 2
1-2 بیان مساله 3
1-3 اهمیت و ضرورت پژوهش 5
1-4 اهداف پژوهش 7
الف- فرضیة اصلی: 7
1-6 متغیرهای پژوهش 8
1-7 واژگان کلیدی 8
1-7-1 ارتباطات 8
1-7-2 ارتباطات سازمانی 9
1-7-3 اثر بخشی ارتباطات 9
1-7-5 منابع قدرت رهبری 10
فصل دوم : ادبیات و پیشینه تحقیق
2-1 مقدمــه 12
2-2 اهمیت ارتباطات 13
2-3 تعاریف کلی ارتباطات 15
2-5 فرآیند ارتباط 21
2-6 مسیر ارتباطات 23
2-6-1 ارتباطات عمودی 23
2-6-2 ارتباطات در سطح افقی 25
2-7 مدل ارتباطات 25
2-8 اصول ارتباطات 29
2-9 ارتباطات سازمانی از دیدگاه مکاتب مختلف مدیریت 31
2-9-1 دیدگاه کلاسیک ها در مورد ارتباطات 32
2-9-2 نظریه نئوکلاسیک ها و ارتباطات 33
2-9-3 دیدگاه سیستمی در مورد ارتباطات 34
2-9-4 دیدگاه اقتضایی و ارتباطات 34
2-9-5 دیدگاه مراودهای یا تعاملی در مورد ارتباطات 35
2-10 اثربخشی در ارتباطات میان فردی 35
2-11 ویژگی های اثربخشی 36
2-11-1 گشودگی 36
2-11-2 همدلی 37
2-11-3 حمایتگری 38
2-11-4 مثبت گرایی 39
2-11-5 تساوی 39
2-11-6 همانندی « تشابه با هم » و « تخالف با هم » 40
2-12 موانع ارتباطی 41
2-13 انواع موانع ارتباطی 41
2- 14 تعاریف قدرت 52
قدرت ظرفیت تاثیر گذاری بر افرادی است كه در شرایط مستقلی هستند به عبارت دیگر قدرت توانایی تاثیر بر رفتار دیگران است. 53
2-15 اهمیت قدرت 55
2-16 قدرت در سطوح مختلف سازمان 56
2-16-1 قدرت در سطح عمودی 56
2-16-1-2 منابع قدرت مدیران ردهی عالی سازمان 57
2-16-2 قدرت در سطح افقی 64
2-17 روابط قدرت 65
2-17-1 رابطه صف و ستاد 66
2-17-2 تشكیل دسته ها و ائتلاف 67
2-18 انواع رویكردها به قدرت 68
2-18-1 راسل و قدرت 68
2-18-2 هیكس، گولت و قدرت 69
2-18-3 گالبرایت و قدرت 71
2-18-4 اتزیونی و قدرت 73
2-19 پیشینه تحقیق 74
2-20 اهمیت پیشینه در تحقیقات 74
فصل سوم : روش های انجام تحقیق
3-1 مقدمه 86
3-2 روش انجام تحقیق 87
3-3 جامعه آماری 87
3-4 نحوه ی تعیین حجم نمونه و روش نمونه گیری 87
3-5 روش گردآوری اطلاعات 88
3-6 ابزار گردآوری اطلاعات 88
3-7 روایی و پایایی ابزار جمع آوری داده ها 89
3-7- 1 روایی 89
3-7-2 پایایی 90
3-7-2-1 ضریب آلفای کرونباخ 91
3-7-2-2 ضریب پایایی تنصیف 91
3-8 روش تجزیه و تحلیل دادها 92
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده های تحقیق
4-1 مقدمه 94
4-2 تجزیه و تحلیل داده ها 95
4-3 تحلیل های توصیفی 95
4-3-1 جدول و نمودارمربوط به جنسیت پاسخ دهندگان 96
4-3-2 جدول و نمودارمربوط به سن پاسخ دهندگان 97
4-3-3 جدول و نمودارمربوط به سابقه خدمت پاسخ دهندگان 98
4-3-4 نمودارمربوط به سطح تحصیلات پاسخ دهندگان 99
4-4 تجزیه و تحلیل استنباطی 100
4-5 آزمون فرضیه ها 100
4-5-1 آزمون فرضیة اول ( فرضیة اصلی ) 102
4-5-2 آزمون فرضیة دوم (فرضیة فرعی اول ) 103
4-5-3 آزمون فرضیة سوم (فرضیة فرعی دوم ) 104
4-5-4 آزمون فرضیة چهارم ( فرضیة فرعی سوم ) 105
4-5-5 آزمون فرضیة پنجم ( فرضیة فرعی چهارم ) 106
4-6 خلاصه فصل چهارم 107
فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات
5-1 مقدمه 109
5-2 نتیجه گیری 109
5-2-1 نتیجه گیری از فرضیة اول ( فرضیة اصلی ) 109
5-2-2 نتیجه گیری از فرضیة دوم (فرضیة فرعی اول ) 110
5-2-3 نتیجه گیری از فرضیة سوم (فرضیة فرعی دوم ) 110
5-2-4 نتیجه گیری از فرضیة چهارم ( فرضیة فرعی سوم ) 111
5-2-5 نتیجه گیری از فرضیة پنجم ( فرضیة فرعی چهارم ) 111
5-3 نتیجه گیری کلی از تحقیق 112
5-4 راهکار ها و پیشنهادات 112
5-5 پیشنهادات به محققین آینده 113
( منــــابع و مــــآخذ ) 114
پرسشنامه 119
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
پایان نامه بررسی رابطه بین اثربخشی ارتباطات سازمانی و منابع قدرت مدیران، ادارات آموزش و پرورش ,
پایان نامه بررسی فرایندهای گمرکی در صادرات مجدد و ترانزیت مربوط به منطقه آزاد اروند
پایان نامه بررسی فرایندهای گمرکی در صادرات مجدد و ترانزیت مربوط به منطقه آزاد اروند در 116 صفحه ورد قایل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc |
![]() |
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 434 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 116 |
بررسی فرایندهای گمرکی در صادرات مجدد و ترانزیت مربوط به منطقه آزاد اروند
در 116 صفحه ورد قایل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc
چکیده تحقیق
پایان نامه حاضر به بررسی فرایندهای گمرکی مربوط به صادرات مجدد و ترانزیت در منطقه آزاد اروند می پردازد. روش تحقیق توصیفی بوده و داده ها از طریق کتب و مقالات مرتبط و همچنین پژوهش های میدانی به دست آمده است. بسط و توسعه ترانزیت برای کشورهایی که از نظر جغرافیایی در مسیرهای ترانزیت بین المللی قرار دارند از پیش شرط های اساسی برای کسب درآمد های ارزی و رشد اقتصاد یک کشور می باشد ، چرا که امکان تسهیل تجارت و سرمایه گذاری در بخش های مختلف یک جامعه و همچنین توسعه و عمران منطقه ای و بین المللی را تضمین می کند و به دنبال آن علاوه بر درآمدزایی، کارآفرینی و اشتغال زایی و حمل و نقل زمینه پیشرفت را در پی خواهد داشت. اما این امر زمانی محقق می شود که بتوان موانع را برطرف و راه کارهای ارتقا را شناسایی و با توجه به مقرون به صرفه بودن هرکدام از این راهکارها، در راستای تحقق آنها گام برداشت. صادرات مجدد عبارت است از ، صدور کالاهایی که قبلاً وارد شده است. بدون فرآوری و یا تغییر اضافی؛ چنانچه صادرات مجدد از طریق بنادر ، مناطق آزاد و یا انبار های تحت محافظت گمرک انجام گیرد، مشمول پرداخت حقوق گمرکی نخواهد بود. به کالاهای ترانزیتی یا شبه ترانزیتی ، تحت هیچ شرایطی عنوان صادرات مجدد اطلاق نمی شود. ترانزیت روش یا یک رویه گمرکی است که برای انتقال کالای گمرک نشده از یک گمرک خانه ( مبداء ) به گمرک خانه دیگر (مقصد) استفاده می شود؛ یا به عبارت ساده تر عبور کالا از کشوری به کشور دیگر بدون پرداخت حقوق گمرکی می باشد. در این پژوهش سعی شده است تا بصورت ریشه ای به حل مشکلات فراروی صادرات مجدد و ترانزیت در مناطق آزاد توجه شود. لذا محقق، با استفاده از مطالعات توصیفی و پژوهش های میدانی و با بهره گیری از اطلاعات بدست آمده از منابع ذکر شده بر آن است تا به این سوالاتی که در پژوهش موجود است، پاسخ دهد. و در پایان راه کارهای لازم جهت بهبود عملکرد منطقه آزاد اروند ارائه می گردد.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول : کلیات تحقیق
1-1 مقدمه 2
1-2 بیان مسئله 2
1-3 اهمیت و ضرورت تحقیق 3
1-4 اهداف تحقیق 4
1-5 سؤالات تحقیق 4
1-6 روش انجام تحقیق 5
1-7 محدودیت های تحقیق 5
1-8 واژگان كلیدی 5
1-8-1 گمرک 5
1-8-2 صادرات مجدد 6
1-8-3 ترانزیت 6
1-8-4 منطقه آزاد 6
فصل دوم : ادبیات و پیشینه تحقیق
2-1 مقدمه 8
2-2 سازمان گمرک 9
2-3 تعریف گمرك به عنوان یك اصطلاح بین المللی 9
2-4 نقش گمرك 10
2-5 وظایف گمرك 10
2-6 اهداف بلند مدت گمرک 12
2-7 تاریخچه گمرك در ایران 13
2-8 تعاریف منطقه آزاد 13
2-9 مبانى نظرى تجارت آزاد 14
2-10 تاریخچه مناطق آزاد ایران 16
2-11 تسهیلات قانونی کلیه مناطق آزاد ایران چیست؟ 18
2- 12 اصول کلی مقررات صادرات و واردات منطقه آزاد 19
2-13 شرحی از اهداف تشكیل مناطق آزاد در كشور 19
2-14 آسیب های فعلی مناطق آزاد 20
2-15 تاریخچه ایجاد منطقه آزاد اروند 21
2-16 موقعیت جغرافیایی منطقه آزاد اروند 22
2-17 امکانات و قابلیت های منطقه آزاد اروند 23
2-18 دلایل انتخاب منطقه آزاد اروند (مزایا) 23
2-19 چالش ها و تنگناهای منطقه آزاد اروند 28
2-20 انواع صادرات 28
صادرات قطعی (Outright Exportation) 29
صادرات موقت (Temporary Exportation) 29
صادرات قطعی در حجم تجاری 29
صادرات قطعی غیرتجاری 29
صادرات مجدد 29
ترانزیت خارجی 29
2-20-1 صادرات قطعى (Outright Exportation) 29
2-20-2 صادرات موقت (Temporary Exportation) 30
2-20-3 صادرات قطعى در حجم تجارى 30
2-20-4 صادرات قطعى غیرتجارى 31
2-20-5 صادرات مجدد 33
2-20-6 ترانزیت خارجى 33
2-20-7 ارسال نمونه بازرگانى براى بازاریابى 34
2-21 تعریف کلی صادرات مجدد 34
2-22 سه قطب بزرگ صادرات مجدد جهانی 34
2-23 صادرات مجدد در عرصه ملی 35
2-23-1 منطقه آزاد چابهار 35
2-23-2 منطقه آزاد اروند 36
2-23-3 منطقه آزاد قشم 37
2-23-4 منطقه آزاد کیش 38
2-23-5 منطقه آزاد انزلی 39
2-23-6 منطقه آزاد ارس 40
2-24 گزارش تجارت خارجی مناطق آزاد ایران 40
2-25 آمار صادرات مجدد مناطق آزاد 44
2-27 موانع توسعه صادرات مجدد در کشور 47
2-28 ده گام برای توسعه صادرات مجدد از مناطق آزاد 49
2-29 تعریف ترانزیت 53
2-30 انواع ترانزیت 53
2-31 اسناد و مدارک مورد نیاز برای رویه ترانزیت 54
2-32 اهمیت ترانزیت برای اقتصاد ایران 55
2-33 مزیت های ترانزیتی ایران 56
2-34 بازار های ترانزیتی ایران 58
2-35 توسعه ترانزیت 59
2-36 آمارهای گمرک جمهوری اسلامی ایران در زمینه ترانزیت در کشور 60
2-36-1 ترانزیت کالاهای نفتی و غیرنفتی از بنادر کشور 60
2-36-2 نوسانات رشد ترانزیت غیر نفتی در بنادر (درصد) 60
2-36-3 نوسانات رشد ترانزیت نفتی در بنادر (درصد) 61
2-36-4 نوسانات رشد ترانزیت نفتی و غیر نفتی در بنادر (درصد) 61
2-36-5 ترانزیت خارجی بر اساس كالاهای گروه بندی شده در سال1390 62
2-36-6 پنج گمرك عمده ورودی ترانزیت خارجی در سال 90 62
2-36-7 پنج گمرك عمده خروجی ترانزیت خارجی در سال90 63
2- 37 جایگاه صادرات مجدد و ترانزیت در اقتصاد مقاومتی 63
2-38 قانون حمل و نقل و عبور كالاهای خارجی 70
2-39 اسناد ترانزیت و صادرات مجدد 72
2-39-1 ترانزیت 72
2-39-2 صادرات مجدد 73
2-40 پیشینه تحقیق 74
2-41 اهمیت پیشینه در تحقیقات 74
فصل سوم : روش های انجام تحقیق
3-1 مقدمه 78
3-2 تعریف تحقیق 78
3-2-1 تحقیقات به طور کلی به دو قسمت تقسم می شوند: 79
3-2-2 تحقیقات بر اساس هدف 80
3-3 روش انجام تحقیق 80
3-4 اهداف تحقیق 81
3-5 سؤالات تحقیق 81
3-6 اعتبار (روایی) 82
3-6-1 انواع اعتبار 83
3-7 پایایی 84
3-7-1 برآورد پایایی 85
فصل چهارم : پاسخ به سوالات تحقیق
4-1 مقدمه 87
4-2 پاسخ به سوالات تحقیق 87
4-2-1 پاسخ به سوال اول تحقیق 87
4-2-2 پاسخ به سوال دوم تحقیق 93
4-2-3 پاسخ به سوال سوم تحقیق 98
فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات
5-1 مقدمه 105
5-2 نتیجه گیری 105
5-3 رهکار ها و پیشنهادات 106
5-3-1 راهکارهای توسعه صادرات مجدد 106
5-3-2 راهکارهای توسعه ترانزیت 108
( منــــابع و مــــآخذ ) 103
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
پایان نامه بررسی فرایندهای گمرکی در صادرات مجدد و ترانزیت مربوط به منطقه آزاد اروند ,
پایان نامه بررسی و تجزیه و تحلیل مشتری مداری در شرکت سیسکو
پایان نامه بررسی و تجزیه و تحلیل مشتری مداری در شرکت سیسکو در 89 صفحه ورد قایل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc |
![]() |
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 297 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 89 |
بررسی و تجزیه و تحلیل مشتری مداری در شرکت سیسکو
در 89 صفحه ورد قایل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc
چکیده تحقیق
این تحقیق در 5 فصل تنظیم شده است. فصل اول طرح تحقیق : که شامل موضوع ، اهمیت و فایده تحقیق ، علت و هدف تحقیق ، طرح مسئله ، فرضیه ها ، تعریف واژه ها و روش تحقیق می باشد. فصل دوم مروری بر ادبیات موضوع یا پیشینه تحقیق که در این فصل با استفاده از منابع موجود, سابقه بحث به صورت منظم و بر اساس مسیر تکاملی تاریخی آن ارائه می شود که ممکن است شامل تعاریف برخی مفاهیم , نظریات , مدل ها و تاریخچه می باشد . فصل سوم انتخاب حجم نمونه با توجه به ویژگی های جامعه آماری می باشد. فصل چهارم شامل تجزیه و تحلیل اطلاعات بر اساس اطلاعات جمع آوری شده و فرضیه ها و یافته های تحقیق می باشد. فصل پنجم خلاصه و نتیجه گیری تحقیق می باشد که در این فصل اقدام به نظریه پردازی می شود. لذا در این تحقیق با بررسی ادبیات علمی و پژوهشی ، مشتری مداری در شرکت سیسکو مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. یافته های این پژوهش نشان داد ؛ عواملی مانند تناسب کالا با خواسته و نیازمشتری، زمان دریافت کالا، دریافت خدمات پس از فروش و استفاده از تجارت الکترونیک ، رضایت مندی مشتریان را تحت تأثیر قرار می دهند. در پایان هم پیوست ها ، منابع و مأخذ و پرسشنامه تحقیق آورده شده است.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول : کلیات تحقیق
1-1 مقدمه 2
1-2 بیان مساله 3
1-3 اهمیت و ضرورت تحقیق 3
1-4 اهداف تحقیق 4
1-5 فرضیات تحقیق 5
1-6 روش انجام تحقیق 5
1-7 واژگان کلیدی 6
1-7-1 کیفیت مناسب کالا 6
1-7-2 تناسب کالا با خواسته و نیاز مشتری 6
1-7-3 زمان دریافت کالا 6
1-7-4 تجارت الکترونیک 6
فصل دوم : ادبیات و پیشینه تحقیق
2-1 مقدمه 8
2-2 مشتری 8
2-3 انواع مشتری 9
2-4 گروه بندی مشتریان 9
2-5 تاریخچه مشتری مداری 11
2-6 رضایت مشتری 12
2-6-1 تاثیر رضایت مشتری در کسب و کار 12
2-7 الفبای مشتری مداری چیست؟ 13
2-8 ایجاد رضایت مشتری 14
2-9 شناسایی انتظارات مشتری 15
2-10 شناسایی نیاز واقعی مشتری 16
2-11 سنجش رضایت مشتری 17
2-12 طراحی کالا و خدمات براساس نیاز ها و انتظارات مشتری 17
2-13 تولید و تحویل براساس طراحی انجام شده 18
2-14 مدیریت انتظارات مشتری 18
2-15 سازمان مشتری مدار 19
2-16 دلایل اهمیت مشتریان برای سازمان 19
2-17 لزوم مشتری مداری 20
2-18 مدیریت ارتباط با مشتری CRM 21
2-18-1 تعریف مدیریت ارتباط با مشتریان 21
2-18-2 انواع مدیریت ارتباط با مشتری 23
2-18-3 دامنه مدیریت ارتباط مشتری می توان سه سطح را در مدیریت ارتباط مشتری مشخص کرد : 25
2-18-4 اصول و اهداف بازاریابی رابطه مند و مدیریت ارتباط با مشتری 27
2-18-5 نقش تکنولوژی در بازاریابی رابطه مند و مدیریت ارتباط با مشتری 28
2-18-6 کاربردهای بازاریابی رابطه مند و مدیریت ارتباط با مشتری 30
2-19 تعریف باشگاه مشتریان 32
2-19-1 انواع مدل های باشگاه مشتریان 33
2-19-2 مزایای باشگاه مشتریان: 35
2-19-3 برنامه های وفاداری مشتریان: 36
2-19-4 عوامل موفقیت در یک باشگاه مشتریان: 37
2-19-5 گام های ایجاد باشگاه مشتریان: 37
2-20 مقدمه ای بر شرکت سیسکو 41
2-21 تاریخچه شرکت سیسکو 41
2-22 موفقیت سیسکو با توجه به شاخصهای CRM 44
2-24 بازاریابی رابطه ایدر سیسکو 47
2-25 ویژگی های بازاریابی انبوه و بازاریابی رابطهای 48
2-26 مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) در سیسکو 49
2-27 مزایای CRMدر شرکت سیسکو 49
فصل سوم : روش های انجام تحقیق
1-3 مقدمه 57
3-2 روش انجام تحقیق 58
3-3 جامعه آماری 58
3-4 نحوه ی تعیین حجم نمونه و روش نمونه گیری 59
3-5 روش گردآوری اطلاعات 60
3-6 ابزار گردآوری اطلاعات 60
3-7 روایی و پایایی ابزار جمع آوری داده ها 61
3-7- 1 روایی 61
3-7-2 پایایی 61
3-7-2-1 ضریب آلفای کرونباخ 63
3-7-2-2 ضریب پایایی تنصیف 63
3-8 روش تجزیه و تحلیل داده ها 64
3-9 قلمرو موضوعی تحقیق 64
3-10 چارچوب نظری تحقیق 64
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده های تحقیق
4-1 مقدمه 66
4-2 تجزیه و تحلیل داده ها 67
4-3 تحلیل های توصیفی 67
4-3-1 جدول و نمودارمربوط به جنسیت پاسخ دهندگان 68
4-3-2 جدول و نمودارمربوط به سن پاسخ دهندگان 69
4-3-3 جدول و نمودارمربوط به سابقه خدمت پاسخ دهندگان 70
4-3-4 نمودارمربوط به سطح تحصیلات پاسخ دهندگان 71
4-4 تجزیه و تحلیل استنباطی 72
4-5 آزمون فرضیه ها 72
4-5-1 آزمون فرضیه اول 73
4-5-2 آزمون فرضیه دوم 75
4-5-3 آزمون فرضیه سوم 76
4-5-4 آزمون فرضیه چهارم 77
4-6 خلاصه فصل چهارم 79
فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات
5-1 مقدمه 81
5-2 نتیجه گیری از فرضیه ها 81
5-2-1 نتیجه گیری از فرضیه اول 81
5-2-2 نتیجه گیری از فرضیه دوم 82
5-2-3 نتیجه گیری از فرضیه سوم 82
5-2-4 نتیجه گیری از فرضیه چهارم 83
5-3 نتیجه گیری کلی از تحقیق 83
5-4 راهکار ها و پیشنهادات 85
5-5 پیشنهادات به محققین آینده 85
( منــــابع و مــــآخذ ) 87
پرسشنامه 89
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
پایان نامه بررسی و تجزیه و تحلیل مشتری مداری در شرکت سیسکو ,
پایان نامه با موضوع ماده 22 قانون ثبت
دانلود كار تحقیقی دوره كارآموزی با موضوع ماده 22 قانون ثبت |
![]() |
دسته بندی | پژوهش ها |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 62 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 201 |
پایان نامه با موضوع ماده 22 قانون ثبت
دانلود كار تحقیقی دوره كارآموزی با موضوع ماده 22 قانون ثبت
این فایل با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد
فهرست مطالب
عنوان
مقدمه
فصل اول: حق عینی
مبحث اول: اموال
گفتار اول: مفهوم مال
الف: اعتباری است
ب: نسبی است
گفتار دوم: اموال و حقوق مالی
گفتار سوم: خصائص و مصادیق اموال
الف: خصائص
ب: مصادیق
گفتار چهارم: اقسام اموال
الف: اموال مادی
ب: اموال غیر مادی
گفتار پنجم: حقوق مترتب بر اموال
الف: حق عینی
ب: حق دینی
مبحث دوم: صاحبان اموال
گفتار دوم: تابعیت اشخاص
مبحث سوم: تصرف در اموال
گفتار اول: حق عین ومالكیت
گفتار دوم: عناصر تشكیل دهنده حق عینی
گفتار سوم: راههای ایجاد حق عینی
الف: راههای ارادی
ب: راههای غیر ارادی
گفتار چهارم: تصرف به عنوان مالكیت
الف: مالكیت
ب: رابطه تصرف با مالكیت
گفتار پنجم: قاعده ید
الف: ویژگیهای قاعده ید
1-تعریف قاعده ید و مفهوم آن
2-ید و علم اصول
3-ید و فرض قانونی
4-اماریت ید
5-ید و انواع حقوق عینی
6-اماره ید و علم قاضی
ب: عناصر ید مالكانه
گفتار ششم: ضمان ید
الف: شرائط ایجاد ضمان ید
ب: عناصر ضمان ید
گفتار هفتم: غصب
الف: تعریف و مختصات
ب: عناصر غصب
گفتار هشتم: ید امانی
الف: تعریف
ب: عناصر ید امانی
فصل دوم: اموال غیر منقول و ثبت آن
مبحث اول: املاك
گفتار اول: خصائص و انواع
الف: خصائص
ب: انواع
گفتار دوم: عناصر اموال غیر منقول
الف: عنصر مالكیت
1-مالكیت عین و منافع
2-مالكیت مفروز و مشاع
3-مالكیت عمومی و خصوصی
ب: عنصر ملك
1-عرصه
2-اعیان
گفتار سوم: حقوق مالكین اموال غیر منقول و پایه های قانونی آن
الف: حقوق مالكین اموال غیر منقول
ب: پایه های قانونی
1-مالكیت در قانون اساسی
2-مالكیت در قانون مدنی
3-مالكیت در قانون ثبت اسناد و املاك
گفتار چهارم: تحدید مالكیت اموال غیر منقول
الف: تحدید ناشی از ضمان قهری
ب: تحدید قراردادی
1-تحدید موقت
2-تحدید دائم
گفتار پنجم: تحدید مالكیت در عین اموال غیر منقول
الف: اشاعه
ب: حق ارتفاق
ج: حریم املاك
د: حق رهن
گفتار ششم: تحدید در منافع اموال غیر منقول
الف: حق كسب و پیشه و حق سرقفلی
ب: حق زارعانه
مبحث دوم: ثبت مقدماتی املاك
گفتار اول: ثبت عمومی
گفتار دوم: وظایف ادارات ثبت اسناد و املاك در مورد ثبت عمومی
الف: نشر آگهی موضوع ماده 9 ق.ث.
ب: نشر آگهی موضوع ماده 10 ق.ث.
ج: توزیع اظهارنامه ثبتی
د: تشكیل پرونده ثبتی و تعیین پلاكتهای اصلی و فرعی
ن: نشر آگهی موضوع ماده 11 ق.ث.
و: نشر آگهی موضوع ماده 14 ق.ث.
هـ: صدور سند مالكیت
گفتار سوم: وظایف صاحبان و متصرفین قانونی املك در مورد ثبت عمومی
الف: ارائه دلایل مثبت مالكیت
ب: دفاع از تقاضای ثبت
ج: پرداخت هزینه های قانونی
گفتار چهارم: احاله اعتراض به مراجع قضائی
الف: اعتراض به ثبت ملك
ب: اعتراض به تحدید حدود
ج: اعتراض صاحب حق ارتفاق
د: اعتراض سایر ذوی الحقوق
مبحث سوم: آثار ثبت املاك
گفتار اول: آثار درخواست ثبت و صدور سند مالكیت
الف: آثار درخواست ثبت
ب: آثار صدور سند مالكیت
گفتار دوم: عناصر ماده 22 قانون ثبت اسناد و املاك
الف: عنصر اول ‹‹ملك››
ب: عنصر دوم ‹‹رعایت قانون››
ج: عنصر سوم ‹‹دولت››
د: عنصر چهارم ‹‹دفتر املاك››
ن: عنصر پنجم ‹‹مالك››
و: عنصر ششم ‹‹انتقال ارادی››
هـ: عنصر هفتم ‹‹انتقال قهری››
گفتار سوم: ارزش اثباتی مندرجات دفتر املاك
الف: دفتر املاك و امارات قانونی
ب: دفتر املاك و شهادت شهود
گفتار چهارم: طرح یك مسئله
گفتار پنجم: ثبت املاك و مرور زمان
فصل سوم: اسناد
مبحث اول: اعتبار و قدرت اجرائی اسناد
گفتار اول: ارزش اثباتی اسناد
الف: اسناد رسمی
ب: اسناد عادی
ج: اسنادی كه در حكم سند رسمی هستند
گفتار دوم: قدرت اجرائی
الف: صدور اجرائیه با اسناد تجاری
ب: صدور اجرائیه به وسیله اظهارنامه
ج: تخلیه اماكن استیجاری
مبحث دوم: سقوط اعتبار اسناد
گفتار اول: ابطال اسناد
الف: جعل
ب: اسناد مالكیت معارض
گفتار دوم: سقوط رسمیت سند و تبدیل آن به سند عادی
الف: عدم رعایت مقررات مربوط به ظاهر سند
ب: عدم صلاحیت مامور تنظیم كننده سند رسمی
گفتار سوم: انتفاء موضوع اسناد
الف: انتفاء موضوع اسناد با اراده متعاملین یا یكی از آنان
ب: انتفاء موضوع اسناد به وسیله وضع قانون
گفتار چهارم: فقدان سند مالكیت
مبحث سوم: اسناد مربوط به معاملات
گفتار اول: مقررات مربوط به ظاهر سند رسمی
الف: نحوه ثبت و تحریر
ب: امضای متعاملین شهود و سر دفتر
گفتار دوم: شرایط اساسی صحت معامله
الف: قصد و رضای طرفین معامله
ب: اهلیت طرفین معامله
ج: موضوع معین كه مورد معامله است
د: مشروعیت جهت معامله
گفتار سوم: طرح یك مسئله
گفتار چهارم: آثار ثبت اسناد معاملات غیر منقول
گفتار پنجم: اعتبار اسناد معامله غیر منقول كه در خارج از كشور تنظیم شده باشد
گفتار ششم: اسناد قابل درج در دفتر املاك
الف: اسنادی كه مستقیما در دفتر املاك ثبت می شوند.
1- سند انتقال قطعی
2- ثبت ملك به نام وارث
3-ثبت ملك به نام موصی له
ب: اسنادی كه مستقیما در دفتر املاك قابل ثبت نیست
1- سند نكاح
2- سند اقرار
3- مداركی كه دال بر اخذ به شفعه است
4- اسناد عادی كه اعتبار آنها در دادگاه محرز شده است
5- سند وكالت
فصل چهارم: دولت و اموال غیر منقول
مبحث اول: هیئت ها و مراجع تصمیم گیرنده در خصوص اموال غیر منقول
گفتار اول: هیئت نظارت و شورایعالی ثبت
الف: وظایف هیئت های نظارت
1-اشتباهاتی كه در جریان عملیات مقدماتی ثبت واقع شده است
2-كشف اشتباه بعد از ثبت ملك در دفتر املاك
3-اشتباه در مفاد اسناد رسمی
4-شكایت از تصمیم رئیس واحد ثبتی
گفتار دوم: آراء وحدت رویه هیئت عمومی دیوان عدالت اداری
الف: صلاحیت دیوان عدالت اداری در اعتراض به آراء شورایعالی ثبت
ب: ابطال بخشنامه وزارت دادگستری
گفتار سوم: هیئت های حل اختلاف
گفتار چهارم: مراجع تصمیم گیرنده در خصوص اراضی موات
الف: مشخصات اراضی موات
ب: اقسام زمین موات
1-موات بالاصاله
2-موات بالعرض
ج: مرجع تشخیص اراضی موات شهری
د: مرجع تشخیص اراضی موات واقع در خارج محدوده شهرها
گفتار پنجم: مرجع تصمیم گیرنده در خصوص جنگلها و مراتع
الف: مشخصات اراضی جنگلی و مراتع
ب: مرجع تشخیص اراضی جنگلی و مراتع
ج: اعتراض به تشخیص جنگل یا مرتع
گفتار ششم: مراچع تصمیم گیرنده در خصوص كاربری اراضی شهری
و خارج از محدوده شهرها
الف: كاربری اراضی شهری
ب: كاربری اراضی واقع در خارج از محدده شهرها
مبحث دوم: تغییرات كمی و كیفی در اموال غیر منقول
گفتار اول: تفكیك و افراز
الف: افراز
1-طبیعت غیر قابل افراز املاك
2-منع قانونی
ب: تفكیك
گفتار دوم: احداث و ثبت اعیان
الف: پروانه ساختمان
ب: الزام شهرداریها به صدور پروانه ساختمان در خصوص املاكی كه طرحهای
عمومی و عمرانی قرار گرفته اند.
گفتار سوم: مساحت املاك
الف: ثبت مساحت
ب: اضافه مساحت در نقل و انتقال املاك
مبحث سوم: محدودیت و ممنوعیت در انتقال اموال غیر منقول
گفتار اول: محدودیت در نقل و انتقال املاك
الف: محدودیت در انتقال عین مال غیر منقول
ب: محدویت در انتقال حقوق مربوط به املاك
ج: محدودیت اتباع خارجه در تملك اموال غیر منقول
گفتار دوم: ممنوعیت انتقال املاك
الف: توقیف املاك ثبت شده
ب: توقیف املاكی كه در جریان عملیات مقدماتی ثبت هستند
ج: توقیف املاك ثبت نشده
گفتار سوم: معامله معارض
گفتار چهارم: طرح یك مسئله
الف: استدلال اول
ب: استدلال دوم
فصل پنجم: قطع رابطه مالكیت
مبحث اول: قطع ارادی رابطه مالكیت
گفتار اول: عقد و اقاله
چكیده پایان نامه
با اقرار به مالكیت خداوندی كه اموال این عالم را به امانت به ابناء بشر سپرده است، اماناتی كه دیر یا زود به مالك حقیقی آن باز خواهد گشت. هم اوست كه نظم را در این عالم گسترده و نظم را قرین عدل قرار داده وعدل عصاره هستی است.
غذا و مسكن از مهمترین نیازهای مادی بشر است و زمین یكی از اركان تولید غذا ومسكن میباشد. اهمیت این موضوع دولت ها را به فكر چاره جوئی انداخته است تا علاوه بر نظارت بر مالكیت و انتقال اموال غیر منقول، حل اختلافات ناشی از این اموال نیز متكی بر دلایل متقن و قابل اعتماد باشد. ثبت اموال به مانند ثبت احوال شخصیه ضرورت دارد. وقایع مهم زندگی اشخاص چون تولد، ازدواج، وفات واجد آثار حقوقی و اجتماعی است.
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
پایان نامه با موضوع ماده 22 قانون ثبت ,
بررسی تطبیقی مفهوم عدالت از دیدگاه فارابی و خواجه نصیرالدّین طوسی
دانلود پایان نامه و پروژه پایانی بررسی تطبیقی مفهوم عدالت از دیدگاه فارابی و خواجه نصیرالدّین طوسی |
![]() |
دسته بندی | پژوهش ها |
فرمت فایل | word |
حجم فایل | 109 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 102 |
بررسی تطبیقی مفهوم عدالت از دیدگاه فارابی و خواجه نصیرالدّین طوسی
دانلود پایان نامه و پروژه پایانی
بررسی تطبیقی مفهوم عدالت از دیدگاه فارابی و خواجه نصیرالدّین طوسی
این پایان نامه با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.
کلید واژهها:
عدالت
فارابی
خواجه نصیرالدّین طوسی
بررسی تطبیقی
بررسی سیر تاریخی مفهوم عدالت 9
مفهوم عدالت از دیدگاه فیلسوفان یونان باستان 10
مفهوم عدالت از دیدگاه فیلسوفان دوره وسطی 14
مفهوم عدالت از دیدگاه فیلسوفان مسلمان 15
نگاهی کوتاه به زندگی علمی، سیاسی و فرهنگی 26
عصر و زندگی سیاسی خواجه نصیرالدین طوسی 34
تعاریف عدالت و مقام آن در فلسفه سیاسی خواجه نصیر 48
تفاوت ها و شباهت های مفهوم عدالت از دیدگاه این دو فیلسوف 59
فضیلت از دیدگاه فارابی چیست؟ 66
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
بررسی تطبیقی مفهوم عدالت از دیدگاه فارابی و خواجه نصیرالدّین طوسی ,
بررسی تاثیر اهرم بدهی عملیاتی بر بازده آتی حقوق صاحبان سهام شركت های پذیرفته شده بورس اوراق بهادار تهران
دانلود پایان نامه و پروژه پایانی بررسی تاثیر اهرم بدهی عملیاتی بر بازده آتی حقوق صاحبان سهام شركت های پذیرفته شده بورس اوراق بهادار تهران |
![]() |
دسته بندی | اقتصاد |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 355 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 92 |
دانلود پایان نامه و پروژه پایانی
بررسی تاثیر اهرم بدهی عملیاتی بر بازده آتی حقوق صاحبان سهام شركت های پذیرفته شده بورس اوراق بهادار تهران
این پایان نامه با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.
واژه های کلیدی:
اهرم بدهی عملیاتی
اهرم بدهی قراردادی
اهرم بدهی برآوردی
بازده آتی حقوق صاحبان سهام
8-1 تعریف واژه های تخصصی تحقیق. 9
3-2 دلایل عمده تامین مالی شركت ها12
1-4-2 تامین مالی كوتاه مدت.. 13
2-4-2 تامین مالی بلند مدت.. 13
5-2 تأمین مالی ناشی از بدهی های عملیاتی. 14
1-5-2 بدهی های عملیاتی قراردادی. 15
1-1-5-2 اعتبارات تجاری (حساب پرداختنی تجاری)15
1-1-1-5-2 هزینه اعتبارات تجاری. 15
2-1-1-5-2 هزینه عدم استفاده از تخفیف.. 16
3-1-1-5-2 تأخیر در پرداخت.. 16
4-1-1-5-2 اعتبار تجاری به عنوان ابزاری برای تأمین مالی. 16
3-1-5-2 سایر حساب ها و اسناد پرداختنی. 17
4-1-5-2 پیش دریافت از مشتریان. 17
2-5-2 بدهی های عملیاتی برآوردی (ذخایر)18
1-2-5-2 ذخیره هزینه های معوق. 19
3-2-5-2 ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان. 19
6-2 تامین مالی ناشی از بدهی های مالی. 20
1-6-2 بدهی های مالی كوتاه مدت.. 20
1-1-6-2 اوراق تجاری (اوراق قراضه کوتاه مدت)21
1-1-1-6-2 اوراق تجاری به عنوان یکی از ابزارهای تأمین مالی. 21
2-1-6-2 وام های بانکی کوتاه مدت.. 22
3-1-6-2 وثیقه قرار دادن حساب های دریافتی. 22
4-1-6-2 وثیقه قرار دادن موجودی کالا. 23
2-6-2 بدهی های مالی میان مدت و بلندمدت.. 23
1-2-6-2 وام های بانكی بلندمدت.. 24
2-2-6-2 وام های شركت های بیمه و سایر موسسات اعتباری. 24
3-2-6-2 تامین مالی تجهیزات.. 24
6-2-6-2 مزایا و معایب تامین مالی از طریق بدهیهای بلندمدت.. 26
7-2 تشریح بازده و انواع آن. 28
2-7-2 بازده مورد انتظار یك سهم30
3-7-2 بازده ارزش ویژه یا حقوق صاحبان سهام30
8-2 نظرات و تئوری های تامین مالی. 32
2-8-2 نظریه مودیگلیانی و میلر. 33
3-8-2 مالیات و نظریه مودیگلیانی و میلر. 34
4-8-2 هزینه های ورشكستگی و نظریه مودیگلیانی و میلر. 34
6-8-2 تئوری موازنه ایستا یا پایدار. 35
7-8-2 نظریه عدم تقارن اطلاعات.. 36
8-8-2 تئوری سلسله مراتب گزینه های تامین مالی ( تئوری ترجیحی)37
9-2 مروری مختصر بر مطالعات و تحقیقات.. 39
1-9-2 مروری مختصر بر مطالعات خارجی. 40
2-9-2 مروری مختصر بر مطالعات داخلی. 42
7-3 جامعه آماری و نمونه تحقیق. 52
9-3 روش تجزیه و تحلیل داده ها :53
11-3 آزمون های رگرسیونی لازم در سه بخش زیر ارائه گردیده است:53
12-3 رگرسیون فرضیات تحقیق بصورت زیر می باشد:56
13-3 معرفی نرم افزار Eviews. 57
15-3 مدل داده های ترکیبی سری زمانی- مقطعی (پنل)58
16-3 انواع مدل های بکار رفته در داده های ترکیبی. 58
فصل چهارم:تجزیه و تحلیل دادهها
1-3-4 آزمون هم خطی بین متغیرها ونرمال بودن داده ها66
2-3-4 بررسی ناهمسانی واریانس.. 67
4-3-4 آزمون F و آزمون هاسمن. 68
5-3-4 تحلیل رگرسیون (فرآیند آزمون فرضیه ها)69
1-2-5-3-4 آزمون فرضیه فرعی اول:72
2-2-5-3-4 آزمون فرضیه فرعی دوم:72
3-2-5-3-4 آزمون فرضیه فرعی سوم:73
4-2-5-3-4 آزمون فرضیه فرعی چهارم:73
فصل پنجم:نتیجهگیری و پیشنهادات
2-5 ارزیابی و تشریح نتایج آزمون فرضیه ها76
4-5 پیشنهاد هایی مبتنی بر یافته های تحقیق. 80
5-5 پیشنهادهایی برای تحقیقات آتی. 80
جدول 1-1 خلاصه تحقیقات انجام شده5
جدول 1-4 نتایج آمار توصیفی. 65
جدول 2-4 جدول همبستگی برای تست هم خطی دادها66
جدول 3-4 نتایج آزمون ناهمسانی وایت.. 68
ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
بررسی تاثیر اهرم بدهی عملیاتی بر بازده آتی حقوق صاحبان سهام شركت های پذیرفته شده بورس اوراق بهادار ,